Ένας Ζωολογικός Κήπος για το φθινόπωρο

Ένας Ζωολογικός Κήπος για το φθινόπωρο

Στις νέες μαμάδες αρέσουν τα όμορφα, πρωτότυπα ρουχαλάκια για τα μωρά τους. Καμιά λοιπόν δεν θα αντισταθεί στον “Ζωολογικό κήπο Prénatal”, το μεγάλο πρωταγωνιστή της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 – 2013 για το νεογέννητο.

Για την κολεξιόν νεογέννητου, που είναι διαθέσιμη στα μεγέθη από 0 ως 9 μηνών, η Prénatal προτείνει μια ευρεία πρόταση ρούχων με τρυφερή και απαλή γεύση, που δεν παραμελεί την άνεση και την επιθυμία για παιχνίδι με τα πιο μικρά, δημιουργώντας χαριτωμένα και μοναδικά look.

Πολλά ρούχα και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τον κόσμο των ζώων, μετατρέπουν τα πιο μικρά σε γλυκά ζωάκια: φορμάκια με κουκούλες και με αυτάκια για να γίνουν λιονταράκια, γατάκια ή πάντα, ενώ με κεντήματα που έχουν μάλλινη υφή αναπαριστούν μια καμηλοπάρδαλη ή ένα αρκουδάκι.

Όλες οι προτάσεις τονίζουν ήδη από τους πρώτους μήνες, τις διαφορετικές προσωπικότητες των αγοριών και των κοριτσιών στις σειρές “funny”, “elegant”, “sweet”, “color” και “natural”, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για “εκείνον” και για “εκείνη” καλύπτοντας τις διαφορετικές περιστάσεις χρήσης. Τα χρώματα της σεζόν είναι απαλά, οι παστέλ αποχρώσεις συνδυάζονται με το λευκό του γάλακτος και του μπεζ, με την ισορροπημένη παρουσία χρωμάτων όπως το κόκκινο, το γκρι περλέ, το μπλε, πινελιές καφέ και κίτρινου, απαλό ροζ και λιλά για τα κοριτσάκια, έντονο γαλάζιο και mélange για τα αγοράκια.
Ανάμεσα στις καινοτομίες, τα φορμάκια από fleece σε πολλά διαφορετικά χρώματα: ένα βολικό μεσαίο «βάρος» που κάνει εύκολο το πέρασμα από τη μια σεζόν στην άλλη, προστατεύοντας τα μικρά από τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα.

Κι όπως πάντα, δεν λείπουν τα ρούχα της σειράς “Christmas”: φορμάκια, σαλιάρες και σετ στα χριστουγεννιάτικα χρώματα του κόκκινου και του λευκού του χιονιού, για να μετατρέψει όλα τα νεογέννητα σε μικρούς γλυκούς Αγιοβασίληδες.
MUST HAVE: τα φορμάκια από σενίλ με κουκούλα που αναπαριστούν πολλά χαριτωμένα ζωάκια: κοάλα, λιονταράκι, βάτραχο, πάντα, γατούλα και προβατάκι.

Ολόκληρη τη σειρά για τo νεογέννητο της Prėnatal, Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012-2013, μπορείτε να την απολαύσετε στο ηλεκτρονικό look book: http://cloud2.prenatal.it/news/look_book/index.html

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr

Ροή Ειδήσεων