Ένα κουκλοθέατρο για το παιδικό πάρτι

Ένα κουκλοθέατρο για το παιδικό πάρτι

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2010/02/puppet-anemi-170x150.jpg" alt="Κουκλοθέατρο Ανέμη" title="Κουκλοθέατρο Ανέμη" class="alignnone size-thumbnail wp-image-10759" />Τι θα λέγατε για μια διαφορετική πρόταση στο πάρτι που ετοιμάζετε για τα παιδιά; Ένα παραμύθι που θα ζωντανέψει μπροστά στα παιδικά μάτια με χειροποίητες κούκλες και σκηνικά, το οποίο υπόσχεται ότι θα τα ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών...

Τι θα λέγατε για μια διαφορετική πρόταση στο πάρτι που ετοιμάζετε για τα παιδιά; Ένα παραμύθι που θα ζωντανέψει μπροστά στα παιδικά μάτια με χειροποίητες κούκλες και σκηνικά, το οποίο υπόσχεται ότι θα τα ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών, εκεί όπου όλα τα απίθανα μπορούν να συμβούν. Μην ανησυχείτε, οι κουκλοπαίκτες του Κουκλοθεάτρου Ανέμη στήνουν τη σκηνή τους όπου υπάρχουν μικρά, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, για να τα οδηγήσουν στο θαυμαστό κόσμο του παραμυθιού. Τα παιδιά θα ακολουθήσουν τα δύο μικρά ξωτικά του δάσους στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Τα ξωτικά, ο γίγαντας και ο τσαγκάρης» ή την Ωραία Κοιμωμένη στο Δάσος, αλλά και τα δύο μικρά ποντικάκια στο Νησί των Ανέμων και φυσικά το Λύκο στην ανατρεπτική ιστορία της μεταμόρφωσής του σε… Καλό. Και φυσικά μετά θα ακολουθήσει παιχνίδι για όλα τα παιδιά!

Οι Κούκλες πάνε και σχολείοΚουκλοθέατρο Ανέμη
Οι υπέροχες κούκλες της Σοφίας Λουκά πηγαίνουν σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για να μεταφέρουν με τρυφερότητα και χιούμορ τα όμορφα μηνύματά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, πληκτρολογήστε http://www.puppetanemi.gr/