Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο μεγαλύτερο κόκκινο καναπέ του κόσμου!

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο μεγαλύτερο κόκκινο καναπέ του κόσμου!

Φέτος γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! Καθίστε αναπαυτικά στο μεγαλύτερο δερμάτινο κόκκινο καναπέ του κόσμου, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φωτογραφηθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας και κερδίστε δωροεπιταγές για να αγοράσετε τα δώρα σας για αυτή την ξεχωριστή μέρα από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!
Ελάτε στις 18:00 ακριβώς στο εκπτωτικό χωριο McArthurGlen. Αναδειχθείτε και εσείς σε ένα από τα 50 πρώτα τυχερά ζευγάρια, προλάβετε, καθίστε πρώτοι και κερδίστε δωροεπιταγές για να απολαύσετε τη μαγευτική εμπειρία shopping! Ερωτευθείτε από την αρχή με τις μελωδίες του Love Radio που θα εκπέμπει ζωντανά από τις 18:00 – 20:00 και κάντε τις αγορές σας, ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70 % πιο φθηνά!
Ο μεγαλύτερος δερμάτινος κόκκινος καναπές του κόσμου από τη BoConcept καταφτάνει στην Ελλάδα και απλώνει τα 65 μέτρα του στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen στα Σπάτα, τέσσερα χρόνια και δεκάδες στάσεις μετά από τη δημιουργία του. Η γιγαντιαία έκδοση του καναπέ Diva της BoConcept αποτελείται από 33 μονάδες συνολικής έκτασης 65 μέτρων, έχει βάρος 2,17 τόνους, στηρίζεται σε 68 βάσεις και είναι σε θέση να φιλοξενήσει 104 άτομα ταυτόχρονα! Σχεδιασμένο από τον Anders Norgaard για το φεστιβάλ του Aarhus στη Δανία έχει μπει στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες και έχει ταξιδέψει ολόκληρο τον κόσμο πρωταγωνιστώντας σε team party στο Harrods του Λονδίνου, Speed Dating βραδιές στη Σάντα Μόνικα της Αμερικής, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στη Γλασκόβη, συναυλίες στην Ιρλανδία, ενώ έχει πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στο Σόποτ της Πολωνίας.
Στην Αθήνα ο καναπές καταφθάνει στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen από τις 9 Φεβρουαρίου και σας περιμένει καθημερινά μέχρι και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρωταγωνιστώντας σε διαγωνισμούς της BoConcept με δώρα και εκπλήξεις ανάλογα του μεγέθους του!