Διαλέγουμε μαζί το σωστό βρεφικό καροτσάκι του μωρού σας!

Διαλέγουμε μαζί το σωστό βρεφικό καροτσάκι του μωρού σας!

 

Τα βρεφικά καρότσια πρέπει να είναι ευέλικτα και λειτουργικά, ασφαλή και ευκολόχρηστα.

Να είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά στο παιδί, άνετα και με θήκες για όλα τα απαραίτητα που συνηθίζουμε να έχουμε μαζί μας. Ας δούμε λοιπόν κάποια καρότσια που μας προτείνουν οι μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες εταιρίες!

Το παιδικό καροτσάκι City Buggy De Luxe της Kettler, θα σας καταπλήξει με τους μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων και τον ελαφρύ σκελετό του. Με διπλές ρόδες στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, θα κάνει τις βόλτες σας στην πόλη παιχνιδάκι. Διαθέτει επενδυμένες ζώνες ώμων και μπάρα προστασίας για μεγαλύτερη ασφάλεια. Διαθέτει φρένα και στους 2 πίσω τροχούς, και προσαρμοζόμενη πλάτη 5 θέσεων συμπεριλαμβανομένης και της επίπεδης θέσης! Μάθετε περισσότερα στο Kettler.gr.

 

Αν αναζητάτε ένα stylish, ελαφρύ βρεφικό καρότσι για μοδάτους γονείς και μωρά, το καρότσι  Juicy Couture από την Maclaren είναι το ιδανικό! Με εντυπωσιακό design και μαλακά μαξιλαράκια στους ώμους και το κεφάλι που εγγυώνται την άνεση του μικρού επιβάτη. Επίσης περιλαμβάνει στρώμα διπλής όψης με το logo Juicy Couture, κάλυμα βροχής και extra γούνινο ποδόσακο! Δείτε περισσότερα στο Kidscom.gr!

 

 

Μια ακόμη εταιρία – εγγύηση στα βρεφικά είδη, είναι η Peg Perego. Με εξειδίκευση σε καρότσια, πορτ – μπεμπέ, καθίσματα αυτοκινήτου και γενικότερα για ό,τι έχει σχέση με την ασφαλή μεταφορά του μωρού. Το καρότσι περιπάτου δε PLIKO P3 COMPACT COMPLETO, είναι εγκεκριμένο για χρήση σε νεογέννητα, έχει αντιολισθητική πλατφόρμα για την μεταφορά και του μεγαλύτερου παιδιού, καθώς και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Θα το βρείτε σε τιμή ευκαιρίας στο outlet του Perfectoys.gr.

 

Η εταιρία STOKKE, παρουσιάζει το νέο εξελιγμένο καρότσι XPLORY. Η υψηλή θέση κρατάει το παιδί σας μακριά από τους ρύπους και του προσφέρει πιο ενδιαφέρουσες εικόνες! Το υποπόδιο ρυθμίζεται εύκολα, ώστε τα πόδια του παιδιού να μην αιωρούνται! Και το αμορτισέρ απόσβεσης κραδασμών, μέσα στον σκελετό και οι τροχοί από μασίφ καουτσούκ (μία τεχνολογία κατευθείαν από την αεροπορική βιομηχανία!) εξασφαλίζουν άνετη και ομαλή κύλιση! Αποκτήστε το από το Βebejou.gr.

 

Η εταιρία Chicco πάλι, σχεδίασε και προτείνει το καρότσι Duo Simplicity  Syria – ελαφρύ, άνετο, ευέλικτο και άνετο στη χρήση. Είναι εξαιρετικά συμπαγές όταν είναι κλειστό και χωράει μέσα ακόμη και στο μικρότερο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. Όταν είναι κλειστό στέκεται όρθιο και έχει μία πρακτική λαβή για να μεταφέρεται εύκολα. Αν το αγοράσετε από το Motherbaby.gr μαζί με το κάθισμα αυτοκινήτου, θα πάρετε δώρο το παρκοκρέβατο Full Red.

 

Σε προσφορά είναι και αυτό το καρότσι P.Kobi της εταιρίας Mima, που διατίθεται από το Letoshop.gr. Είναι για ηλικίες 0-36 μηνών (15 κιλά), και γίνεται και port-bebe. Το στρωματάκι υπάρχει σε διάφορα χρώματα και διατίθεται ξεχωριστά.

 

 

Στο Lapinbebe.gr ξεχωρίσαμε αυτό το βρεφικό καρότσι SOLA PACK 3 PLUM PUDDING! Έχει κάθισμα ανατομικού σχεδιασμού, με πολλαπλές θέσεις ανάκλησης (η μία εντελώς επίπεδη), δυνατότητα αλλαγής φοράς καθίσματος ( έτσι ώστε να βλέπει η μητέρα το μωρό) και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πορτ- μπεμπέ και καθίσματος πολλαπλών θέσεων! Είναι κατασκευής MAMAS & PAPAS.

 

Και μην ξεχάσετε, πριν επιλέξετε καρότσι, σιγουρευτείτε ότι χωράει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και στο ασανσέρ του σπιτιού!

Ροή Ειδήσεων