Δύο μεγάλες συναυλίες στο Ηρώδειο για φιλανθρωπικό σκοπό

Δύο μεγάλες συναυλίες στο Ηρώδειο για φιλανθρωπικό σκοπό

Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη. Δύο σπουδαίες συναυλίες με σπουδαία ονόματα της μουσικής, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό. Μέσα από δύο συναυλίες ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο μη κερδοσκοπικών φορέων και ευαισθητοποιούν το κοινό. Και οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Στις 30 Αυγούστου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την γέννηση του Νίκου Γκάτσου, η Μαρία Φαραντούρη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αφιερώνουν το πρόγραμμά τους για τους σκοπούς του Συλλόγου Οικογένειας Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ Νόστος. Με τη συμμετοχή της Ντόρας Μπακοπούλου, του Βασίλη Γισδάκη και του Μίλτου Λογιάδη, στην διεύθυνση της Ορχήστρας θα παρουσιάσουν κομμάτια από κύκλους τραγουδιών των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Χριστόδουλου Χάλαρη και Αλκίνοου Ιωαννίδη, σε ποίηση του Νίκου Γκάτσου. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου του θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕΘΕΑ Νόστος.

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσιάζει στο Ηρώδειο ένα αφιέρωμα στους μεγάλους έλληνες συνθέτες και ποιητές ενώ και εδώ ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Ενωση Μαζί για το Παιδί. Πρόκειται για μια ένωση δέκα μη κερδοσκοπικών φορέων που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών ενώ έχει καταφέρει να βοηθά περισσότερα από 10.000 παιδιά το χρόνο.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα διευθύνει την 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής με έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι αλλά και του ιδίου σε ποίηση των Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη κ.ά. Τραγουδούν οι Ελλη Πασπαλά, Μάρθα Φριντζήλα και Ηρώ Σαΐα.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Συναυλία 30/8
Τιμές Εισιτηρίων: 60, 45, 35, 20 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται: Ticket services τηλ. 2107234567 www.ticketservices.gr Metropolis Πανεπιστημίου 54 (Αθήνα), Metropolis Ηρώων Πολυτεχνείου 30 (Πειραιάς)


Συναυλία 11/9

Τιμές εισιτηρίων:Διακεκριμένη: 120 ευρώ, Α Ζώνη: 70 ευρώ, Β Ζώνη: 50 ευρώ, Ανω Διάζωμα: 30ευρώ, περιορισμένα φοιτητικά: 15 ευρώ Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00). Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00). Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)

Ροή Ειδήσεων