Δώσε τη λύση στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

Δώσε τη λύση στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

Η γυναίκα του σήμερα είναι δραστήρια, με προσωπικότητα, γεμάτη φρεσκάδα και λάμψη… Τρέχει από συνάντηση σε συνάντηση, συναντά τις φίλες της για δείπνο στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει την οικογένειά της και τους φίλους της… Με μια ζωή ολοένα και πιο πολυάσχολη, πρέπει να επιλέξει γρήγορα, ένα σάντουιτς στο γραφείο ή ευφάνταστες γαστρονομικές συνταγές σε κάποιο τραπέζι με την παρέα της… Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να απαρνηθεί τη θηλυκότητά της!
Γι’ αυτό, όταν η επιδερμίδα χαλαρώνει και αποκτά λιγότερο λεία όψη, η κυτταρίτιδα γίνεται η μεγαλύτερη απειλή.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα μιας διαταραχής στις φυσικές λειτουργίες των λιποκυττάρων (λιπογένεση και λιπόλυση), δηλαδή στην ισορροπία με την οποία ο οργανισμός, από τη μία, αποθηκεύει το λίπος και, από την άλλη, το ελευθερώνει στο σώμα για να καλύψει τις ενεργειακές του ανάγκες.

Κάνει την εμφάνιση της στην επιφάνεια της επιδερμίδας, οδηγώντας σε ανωμαλίες και ανάγλυφη όψη. Το 90% των γυναικών ενδιαφέρονται έντονα για προβλήματα κυτταρίτιδας (ακόμα και οι πιο λεπτές). Συνήθως προκαλείται από αιτίες όπως ορμονική δραστηριότητα και κληρονομικότητα. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή και ο τρόπος ζωής. Παρατηρείται επίσης ότι περισσότερο ευάλωτες είναι οι γυναίκες με μεσογειακό σωματότυπο.
Η κυτταρίτιδα συνήθως εμφανίζεται στον οργανισμό όταν στα λιποκύτταρα -τα οποία αποτελούνται από τρι-γλυκερίδια, χοληστερίνη και νερό- αποθηκεύεται υπερβολικό λίπος με συνέπεια αυτά να διογκώνονται και να φυλακίζονται σε μικρές ίνες κάτω από την επιδερμίδα.

Η κυτταρίτιδα συνήθως συγκεντρώνεται:

➞ στους γοφούς
➞ τη μέση
➞ τα ψωμάκια
➞ την κοιλιά

Τι είναι το τοπικό πάχος;
Ο λιπώδης ιστός αποτελείται από λιποκύτταρα που λειτουργούν σαν «στρώμα» που συγκρατεί τη θερμοκρασία του σώματος και παράγει ενέργεια. Τα λιποκύτταρα αυτά μπορούν να αυξήσουν το μέγεθός τους περισσότερο από 60 φορές και να διαιρεθούν πάνω από 1 δις φορές. Η συγκέντρωση λίπους στο λιπώδη ιστό, που αυξάνεται με την ηλικία οδηγεί στη δημιουργία τοπικού πάχους

Οι πιο επιρρεπείς περιοχές είναι:
➞ η κοιλιά
➞ η μέση
➞ οι γλουτοί
➞ τα ψωμάκια

Η λύση στο τοπικό πάχος & την επίμονη κυτταρίτιδα

Η νέα φροντίδα κατά της κυτταρίτιδας με το νέο RoC Anti-Cellulite Micro-Actif βασίζεται στη μικρο-διάχυση ενός λιπολυτικού ενεργού συστατικού για να μειώσει σταδιακά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και το τοπικό πάχος.
Ενισχυμένο με ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών που μειώνουν το λίπος, στοχεύει στο συσσωρευμένο λίπος* και επιτυγχάνει τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού προοδευτικά κάθε μέρα.
Δρα στην επίμονη κυτταρίτιδα του υποδόριου λιπώδους ιστού με αποτέλεσμα να μειώνεται έως και 65% σε 4 βδομάδες ενώ επιτυγχάνει μείωση έως 2,9 εκ. του τοπικού πάχους.


Όρος Διπλής Δράσης που καταπολεμά το Τοπικό Πάχος & την Επίμονη Κυτταρίτιδα

Πάντα μοντέρνο, το νέο Anti-Cellulite Micro-Actif γίνεται ο ιδανικός σύμμαχος για όλες τις σιλουέτες! Το Packaging, ελκυστικό και κομψό σε μωβ απαλά χρώματα «στοχεύει» στην κατάκτηση της απόλυτης θηλυκότητας. Σε σωληνάριο με περιστρεφόμενη μύτη έχει ως αποτέλεσμα να διατηρεί τα δραστικά συστατικά και να περιορίζει την ποσότητα στην ελάχιστη και ισόποση δόση για κάθε σημείο, κάνοντας την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη.

Δύο συστατικά συνδυάζονται και εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματική δράση

Caffeine + Forskolin: Καταπολεμά την αποθήκευση λίπους και βοηθά στην διάσπαση σε λιπαρά οξέα. Το συστατικό Forskolin (φορσκολίνη) είναι 50 φορές πιο δραστικό από την καφεΐνη. Ενισχύει την παραγωγή του λιπολυτικού ενζύμου (αδενική κυκλάση-ΑMP) και αυξάνει την ταχύτητα λιπόλυσης. H Καφεΐνη μπλοκάρει το ένζυμο που καταλύει τον μηχανισμό λιπόλυσης (φωσφοδιεστεράση PDE) και αυξάνει τον χρόνο λιπόλυσης. Η συνδυαστική τους δράση επιταχύνει τον χρόνο αντίδρασης που χρειάζεται και εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα.

Carnitine: «Συντηρεί» το αποτέλεσμα της λιπόλυσης. Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα (προϊόντα της λιπόλυσης) από τα κυτταρόπλασμα στα μιτοχόνδρια (ενεργειακές αποθήκες, οξειδωτικός μηχανισμός) και προλαμβάνει τη δημιουργία τριγλυκεριδίων από τα λιπαρά οξέα που έχουν παραχθεί κατά τη λιπόλυση στους ιστούς λίπους.

Ρουσκογενίνη: Συμβάλλει στην αντι-οιδηματική δράση και απο-συμφορητική δράση.

Glycerin (γλυκερίνη) & Urea derivate (Παράγωγο ουρίας): συμβάλλουν στην απαλότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα αυτής της φροντίδας είναι άμεσα ορατά

Έως -65% μείωση της επίμονης κυτταρίτιδας
Μείωση έως – 2,9 εκ. του τοπικού πάχους

Αποτελεσματικότητα κλινικά αποδεδειγμένη
1η μέρα: η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και λεία από την 1η κιόλας εφαρμογή
14η μέρα: η βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας είναι ορατή
28η μέρα: η επίμονη κυτταρίτιδα μειώνεται (μέχρι και -65%)* και το τοπικό πάχος περιορίζεται (μέχρι και -2,9 εκ)*

Ροή Ειδήσεων