Εμπειρία καφέ…

Πρόκειται ίσως για την πιο διαχρονική καθημερινή απόλαυση… Μιλάμε για αυτή την πρώτη πρωινή γουλιά καφέ, που συνοδεύεται από πολλές ακόμη μέσα στη μέρα. Για σκεφτείτε όμως. Η εμπειρία του καφέ πρέπει να είναι πλούσια κι όχι ακριβή. Συμφωνείτε;

Στα Starbucks, αυτό είναι αξία απαράβατη!

Τα Starbucks αποτελούν την σταθερή αξία στον καφέ! Γιατί έχουν αξίες! Πιστεύουν στην ποιότητα του καφέ, στην απόλαυση και γι’ αυτό προσφέρουν σταθερά και με συνέπεια την καλύτερη σχέση ποιότητας, μεγέθους και τιμής! Αυτό το φθινόπωρο, τα Starbucks μας προσκαλούν να δώσουμε αξία στις αξίες που έχουν νόημα στην εποχή μας.

Ποιότητα

Κάθε κόκκος καφέ στα Starbucks είναι μοναδικός, αυτή είναι η αξία της ποιότητας στα Starbucks! Οι 15 ξεχωριστές ποικιλίες καφέ με τα μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά τους είναι αποτέλεσμα της αναζήτησης των ειδικών του καφέ σε όλο τον κόσμο οι οποίοι επιλέγουν αποκλειστικά 100% κόκκους Arabica. Και επειδή η εμπειρία του καφέ δεν πρέπει να τελειώνει ποτέ, ο καφές φίλτρου στοιχίζει από €2,50, ενώ μπορείτε να ξαναγεμίσετε την κούπα σας μόνο με €1. Γνωρίζατε ότι στα Starbucks ο καφές φίλτρου ανανεώνεται κάθε 1 ώρα για να είναι πάντα φρέσκος;

Προσφορά

Με την κάρτα Starbucks® κερδίζετε 10% έκπτωση σε κάθε αγορά και δώρο ένα πακέτο καφέ για το σπίτι (με κάθε γέμισμα από €25 και πάνω). Και καθώς, μία από τις αξίες των Starbucks είναι και η κοινωνική προσφορά, με κάθε χρήση της κάρτας, €0,05 προσφέρονται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Γενναιοδωρία

Ο καφές είναι απόλαυση και η γενναιοδωρία είναι άλλη μία αξία των Starbucks. Γι’ αυτό προσφέρουν γενναιόδωρα μεγέθη ροφημάτων -Tall (355ml), Grande (473ml), Venti (592ml) – για να απολαμβάνετε πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα καφέ.

Γι’ αυτό κάθε λεπτό που δίνετε για το ρόφημα σας στα Starbucks, ισοδυναμεί με περισσότερα λεπτά απόλαυσης.