Εξασφαλίστε καθαρό κι ασφαλές μπάνιο για το μωράκι σας!

Εξασφαλίστε καθαρό κι ασφαλές μπάνιο για το μωράκι σας!

Καιρός για διακοπές, ταξιδάκια κι αποδράσεις. Με διαμονή στο σπίτι στο χωριό, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή σε κάποιο ξενοδοχείο. Πώς θα είμαστε όμως σίγουρες ότι πλένουμε το μωράκι μας σε καθαρή μπανιέρα; Πώς θα είμαστε σίγουρες ότι δεν κινδυνεύει από βακτήρια, ιούς και μύκητες που έχουν «εγκατασταθεί» στην κοινόχρηστη μπανιέρα;

Τα μικρόβια κρύβονται παντού κι ειδικά η υγρασία που αναπτύσσεται στο υγρό περιβάλλον του μπάνιου, ευνοούν τη ραγδαία ανάπτυξή τους. Εξάλλου, δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουρες αν οι προηγούμενοι χρήστες της μπανιέρας δεν είναι φορείς μυκητιάσεων.

Μπορούμε όμως να προστατεύσουμε τον αγνό οργανισμό του μωρού μας από τους επιβλαβείςς αυτούς μικροοργανισμούς, εξασφαλίζοντάς του την αποκλειστικά δική του, την προσωπική του μπανιέρα! Μια μπανιέρα pass-partout, που δεν θα χρησιμοποιεί κανένας άλλος. Μια μπανιέρα τόσο εύχρηστη κι ελαφριά που κλείνει με μία κίνηση, μεταφέρεται κι αποθηκεύεται παντού! Στο αμάξι, πίσω από την πόρτα του μπάνιου, ακόμα και σε μια άκρη του ενοικιαζόμενου δωματίου που θα μείνουμε.

Οι μαρτυρίες μαμάδων – αναγνωστριών μας, που αγόρασαν και δοκίμασαν το FlexiBath, είναι καταλυτικές. Η Ελένη Ράμμου μας έγραψε: «Κάθε φορά που πηγαίναμε στο σπίτι της πεθεράς μου στο χωριό, έπρεπε καθημερινά να αποστειρώνω την μπανιέρα πριν βάλω μέσα τον Νικόλα. Ο Νικόλας είναι 1 έτους κι ο παιδίατρος μου είχε επιστήσει την προσοχή στο πού θα τον κάνουμε μπάνιο. Ευτυχώς, ησύχασα! Παίρνω αγκαλιά το FlexiBath, είναι πανάλαφρο κι ανοίγει πανεύκολα! Επιπλέον, δεν ανησυχώ μήπως μου ξέφυγε κανένα μικρόβιο.»

Η φίλη Σταματία Ξένου μας έγραψε στο μέιλ της: «Το FlexiBath το είχα πρωτοδεί να το χρησιμοποιεί η ξαδέρφη μου που ζει στη Δανία. Το γεγονός και μόνο ότι είναι κατασκευασμένο από ασφαλή υλικά, χωρίς τοξικά, χημικά πρόσθετα, χωρίς BPA, με έπεισε να το αγοράσω ενώ ακόμα ήμουν έγκυος. Θεωρώ ότι οι νέες μητέρες οφείλουν πια να ενημερώνονται και να προστατεύουν τα μωρά τους από χημικές καρκινογόνες ουσίες.»

Κι ένα tip για να συνδυάσουμε ασφάλεια με διασκέδαση στο μικρό θησαυρό μας: αφήστε το να απολαύσει το μπανάκι του παίζοντας με τα FlexiBath Toys. Είναι είναι ένα σετ καφέ / τσαγιού με πολύχρωμες κούπες, κανάτα και χωνί! Τα παιχνίδια είναι μαλακά και τα παιδιά τα λατρεύουν. Κι εγώ τα βάζω άφοβα στο πλυντήριο στους 60ο βαθμούς!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα πλέον βραβευμένα προϊόντα βρεφανάπτυξης στον κόσμο, μπείτε κι εσείς στο www.mariaevita.gr. Εκεί που ενημερώνονται όλες οι νέες, ψαγμένες μαμάδες.