Εσύ θέλεις να κόψεις το τσιγάρο; Τώρα μπορείς!

Εσύ θέλεις να κόψεις το τσιγάρο; Τώρα μπορείς!

Η διακοπή του καπνίσματος είναι μια πραγματικά μεγάλη πρόκληση. Χρειάζεται πολύ μεγάλη θέληση και επιμονή για να το κόψεις… και τις περισσότερες φορές αυτή η θέληση δεν είναι αρκετή για να νικήσεις την επιθυμία.
To τσιγάρο προκαλεί έντονο εθισμό κυρίως λόγω της νικοτίνης. Η νικοτίνη ενώ ανήκει στις μη καρκινογόνες ουσίες του τσιγάρου, προκαλεί την ευχαρίστηση που νιώθεις όταν καπνίζεις και σε κάνει να θέλεις να καπνίσεις περισσότερο (εξάρτηση). Όταν προσπαθείς να το κόψεις, η απουσία νικοτίνης είναι αυτή που σου προκαλεί μεγάλη δυσφορία και έντονη ανάγκη για τσιγάρο (σύνδρομο στέρησης). Επιπλέον, η κίνηση του χεριού είναι μια δυνατή συνήθεια που είναι δύσκολο να κόψεις.

Το nicorette στηρίζει τη θέλησή σου να κόψεις το τσιγάρο… Παρέχει στον οργανισμό μικρές ποσότητες φαρμακευτικής νικοτίνης η οποία είναι αρκετή για να περιορίσει την ανάγκη σου, χωρίς να σε επιβαρύνει με τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου. Σε βοηθάει να ξεπεράσεις σταδιακά την επιθυμία και τελικά να το κόψεις.

Το nicorette είναι ένα κλινικά ελεγμένο, φαρμακευτικό βοήθημα για τη διακοπή του καπνίσματος, εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, καθώς πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Βασίζεται σε πλήθος κλινικών μελετών, ενώ το χρησιμοποιούν εκατομμύρια καπνιστές σε όλον τον κόσμο για να κόψουν το κάπνισμα.
Διατίθεται σε 3 μορφές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε καπνιστή: τσίχλα, έμπλαστρο και πιπάκι.

Πιπάκι nicorette
Το πιπάκι nicorette είναι ό,τι κοντινότερο στο τσιγάρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το κόψετε! Είναι το μόνο εγκεκριμένο βοήθημα διακοπής του καπνίσματος που υποκαθιστά ταυτόχρονα, τόσο τη νικοτίνη όσο και τις κινήσεις του καπνίσματος.
Όταν εισπνέετε, απελευθερώνει μια ελεγχόμενη ποσότητα φαρμακευτικής νικοτίνης που απορροφάται στο στόμα και κατευθύνεται στον εγκέφαλο, περιορίζοντας την ανάγκη σας να καπνίσετε. Επιπλέον είναι σχεδιασμένο για να κρατά τα χέρια σας απασχολημένα και σας βοηθά να ξεπεράσετε τη συνήθεια του χεριού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψετε το κάπνισμα σταδιακά ή με τη μία.

Αντί για τσιγάρο, επιλέξτε nicorette.
www.nicorette.gr

Το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων Συνιστούν:
“ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ,
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ”
Αντενδείκνυται σε άτομα με σοβαρή καρδιαγγειακή νόσο, σοβαρές αρρυθμίες ή ασταθή στηθάγχη