Η Ελλάδα στο προσκήνιο στο νέο διαφημιστικό της sca hygiene products

Η Ελλάδα στο προσκήνιο στο νέο διαφημιστικό της sca hygiene products

 

Η SCA Hygiene Products είναι η εταιρεία που προσφέρει στην ελληνική αγορά αγαπημένα προϊόντα, όπως τα TENA, Libero, Libresse,  Zewa, Tork, delica, Demak Up και lotus. Αυτές τις μέρες παρουσίασε το νέο της διαφημιστικό σποτ, με εικόνες και συμβολισμούς που έχουν ελληνικό «χρώμα και χαρακτήρα» και με το μήνυμα «η SCA Hygiene Products πιστεύει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική αγορά, για να έχουμε το μέλλον που μας αξίζει, όλοι μαζί». Έτσι, αποτυπώνεται η πίστη της εταιρείας στην ελληνική αγορά καθώς και η φροντίδα της για τη χώρα και τους πολίτες της.

Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού, ο τηλεθεατής παρακολουθεί την κατασκευή ενός χάρτινου καραβιού, έως τη στιγμή που καταλήγει στα χέρια ενός μικρού κοριτσιού. Το χάρτινο καράβι, εικόνα οικεία,  ανασύρει γλυκές αναμνήσεις  σε κάθε γονιό και παιδί, συμβολίζει τη βαθιά γνώση και το σεβασμό της SCA Hygiene Products στις ελληνικές παραδόσεις.
Συγχρόνως αναφέρεται και στο «αιώνιο υλικό των Ελλήνων», στην ελληνική ψυχή που μπορεί να ξεπερνά τις δυσκολίες και να γεννά αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον.

Η Ελλάδα είμαστε εμείς, όπως δηλαδή και στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας που στοχεύει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας  και αγοράς και την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας: στο καράβι που διασχίζει τα μπλε νερά, στην ελληνική σημαία, στο χαμόγελο της μικρής πρωταγωνίστριας, η οποία παραπέμπει στο μέλλον και την αισιοδοξία, αλλά και σε όλους τους πολίτες.  Η Ελλάδα βρίσκεται στα αγαπημένα brands της εταιρείας, τα οποία σύμφωνα με τη φιλοσοφία c/o Life της εταιρείας SCA Hygiene Products, εδώ και χρόνια φροντίζουν την ελληνική οικογένεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τo τηλεοπτικό σποτ είναι συνολικής διάρκειας 26 δευτ. και θα είναι στον αέρα από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 17 Δεκεμβρίου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sca.com