Η επανέκδοση του “Βασιλιά των Λιονταριών” έσπασε τα ταμεία

Η επανέκδοση του “Βασιλιά των Λιονταριών” έσπασε τα ταμεία

Η επανέκδοση της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι στα μέσα της δεκαετίας του ’90, πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε σε 3D στην Αμερικήκαταγράφοντας τεράστια επιτυχία.
Γεγονός που μεταφράζεται σε 61,7 εκατ. δολάρια κέρδη για την Disney.

Η παρέα του Σίμπα, του Τιμόν και του Πούμπα μάς συστήθηκε για πρώτη φορά το 1994. Οι εισπράξεις τότε έφτασαν τα 783 εκατ. δολάρια. Η πρώτη επανέκδοση ήλθε οκτώ χρόνια μετά, το 2002.

Η επιτυχία που σημείωσε οδήγησαν σε δύο σίκουελ: «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών II» (1998, The Lion King II: Simba’s Pride) και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 3: Χακούνα Ματάτα» (2004, The Lion King 1 1/2).

Σύμφωνα με το BBC, στη δεύτερη θέση του αμερικανικού box office βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ με τίτλο «Moneyball», ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε το οικογενειακό φιλμ «Dolphin Tale».

Κι αν αναρωτιέστε για το πότε θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε την αγαπημένη παρέα κι εμείς σε 3D, ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων