Η Μαριάννα Τόλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Μαριάννα Τόλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μελωδίες άλλοτε γήινες, άλλοτε αέρινες και αγγελικές, μεταμορφώνονται σε τραγούδια που αγαπήσαμε από το τότε στο τώρα. Τραγούδια που μας αγγίξανε καρδιακά, ανεξάρτητα από χώρες και σύνορα, ανεξάρτητα από στενά περιθώρια ύφους και στυλ. Η Μουσική δεν έχει πατρίδα. Γεννιέται από την καρδιά και κατευθύνεται στην καρδιά. Ενδιάμεσα η σιωπή. Εκεί που κάθε συνθέτης αποτυπώνει τις νότες του. Τους αγγέλους του πενταγράμμου.

Η Μαριάννα Τόλη στα πολύχρονα ταξίδια της στη μουσική εκφράζει την βαθιά της αγάπη για τα τραγούδια και τους συνθέτες που άφησαν εποχή και που είχαν τη δύναμη να χαράξουν πορείες, να διαμορφώσουν προσωπικότητες, να οδηγήσουν τα νιάτα σε καινούργιες ιδέες και να μείνουν στην ιστορία.

Προσκεκλημένοι φίλοι: Ο Πασχάλης, ο Ρόμπερτ Γουίλλιαμς και η Μπέσσυ Αργυράκη θα ξαναβρεθούν με την Μαριάννα Τόλη, σκηνικά για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, για να τιμήσουν την ιστορική συνεργασία τους με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και το Μάθημα Σολφέζ.

Την συναυλία θα πλαισιώνουν οι ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές: Άντεια Ολυμπίου, Άννα Φιλιππάκη, Βαγγέλης Κρανιώτης, Νίκος Ρουσσάκης

Συμμετέχουν: Δήμητρα Δουμένη και ο τενόρος Μπάμπης Αλεξανδρόπουλος

Ευγενική συμμετοχή: Η παιδική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Νέας Γενιάς Ζηρίδη

Πότε: 9 Απριλίου
Πού: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ώρα 20:30, αίθουσα Δ. Μητρόπουλος
Τιμές εισιτηρίων: € 25,00 (Φοιτητικά) – 35,00 – 45,00
Έναρξη προπώλησης: Παρασκευή 18 Μαρτίου, στα ταμεία του Μεγάρου – στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα: Δευτέρα με Παρασκευή, 10 το πρωί με 4 το απόγευμα – τηλεφωνικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας, στο 210-7282333 – ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

Ροή Ειδήσεων