Η πρώτη μου Μαγειρική

Η πρώτη μου Μαγειρική

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2009/11/HProtiMouMageiriki-170x150.jpg" alt="Η Πρώτη μου Μαγειρική" title="Η Πρώτη μου Μαγειρική" class="alignnone size-thumbnail wp-image-5085" />Στα παιδιά αρέσει να μπαίνουν στην κουζίνα και να ασχολούνται με ό,τι ακριβώς και η μαμά τους. Προετοιμασία φαγητού, μαγείρεμα κ.λπ. Συμμεριζόμενοι λοιπόν τις ευαισθησίες τους, χαρίστε τους το πρώτο τους και ιδανικό γι’ αυτά βιβλίο μαγειρικής για να δημιουργήσουν διασκεδάζοντας. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τις 31 συνταγές, αλλά και την ξύλινη κουτάλα που προσφέρεται δώρο!

Στα παιδιά αρέσει να μπαίνουν στην κουζίνα και να ασχολούνται με ό,τι ακριβώς και η μαμά τους. Προετοιμασία φαγητού, μαγείρεμα, και έπειτα συμμάζεμα –αν μπορεί βέβαια να το πει κανείς έτσι-, πλύσιμο των πιάτων κ.λπ. Συμμεριζόμενοι λοιπόν τις ευαισθησίες τους, χαρίστε τους το πρώτο τους και ιδανικό γι’ αυτά βιβλίο μαγειρικής για να δημιουργήσουν διασκεδάζοντας.

Ακολουθώντας τις απλές οδηγίες του βιβλίου βήμα βήμα, οι μικροί μάγειρες –πάντα υπό την επίβλεψη ενός μεγαλύτερου- θα μπορέσουν να φτιάξουν πεντανόστιμα και υγιεινά σνακ, φαγητά και γλυκά για όλη την οικογένεια.

Χάρη στις συνταγές του, που είναι εύκολες στην εκτέλεση
και συνοδεύονται από όμορφες φωτογραφίες, ένας μικρός σεφ γεννιέται!

Μαζί με τις 31 συνταγές προσφέρεται και μία ξύλινη κουτάλα δώρο!

Συγγραφέας: James Mitchell
Σειρά: Μαγειρικές (από 5 ετών)
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2009
Σελ.: 64
Τιμή: 11,00 €
Εκδόσεις: Ψυχογιός