Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι ένα προϊόν αδυνατίσματος θα ήταν αποτελεσματικό όσο μία προπόνηση;

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι ένα προϊόν αδυνατίσματος θα ήταν αποτελεσματικό όσο μία προπόνηση;

Η κοιλιά αποτελεί περιοχή προτεραιότητας όσον αφορά το αδυνάτισμα για το 84% των γυναικών, καθώς η μικρή στρογγυλή κοιλίτσα, η χαλάρωση και το δυσάρεστο «σωσίβιο» τείνουν να αυξάνονται κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ενώ οι υποδοχείς λιποκυττάρων στις νέες γυναίκες είναι γενετικά συγκεντρωμένοι στο κάτω μέρος τους σώματος (γοφούς, μηρούς, γλουτούς). Ορμονικές μεταβολές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά την ηλικία των 45 ευθύνονται για την εξάπλωση των υποδοχέων, σε αριθμό και όγκο, που πλέον συγκεντρώνονται στην κοιλιά και το στομάχι. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, όταν 1 στους 22 παραπονιούνται για «κοιλίτσα» και «παχάκια». Οι υποδοχείς λιποκυττάρων, στους άντρες, είναι συγκεντρωμένοι, από νεαρή ηλικία, στο πάνω μέρος του σώματος: λαιμό, ώμους και κυρίως κοιλιά.

H VICHY παρουσιάζει 2 νέες ειδικές αγωγές αδυνατίσματος για σύσφιξη και αποκατάσταση στην επίμονη περιοχή της κοιλιάς, τη ΝΕΑ Destock Ventre για τις γυναίκες και τη ΝΕΑ Abdolift για τους άντρες. Είναι βασισμένες σε μια συνέργια δραστικών συστατικών που απαντούν στις εξειδικευμένες ανάγκες γυναικών και αντρών.


Η αύξηση λίπους – και στα δύο φύλα – εξισορροπείται όταν ο οργανισμός καίει τα λιποκύτταρα για να παράγει ενέργεια, μια ισορροπία που συχνά χάνεται λόγω καθιστικής ζωής, ορμονικών μεταβολών και κακής διατροφής. Συχνά, παρατηρείται το φαινόμενο ακόμα και άτομα που αθλούνται συστηματικά, να έχουν περιορισμένα αποτελέσματα, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτό οφείλεται τόσο στην κατασκευή του ανθρώπινου είδους (γυμνάζουμε τα πόδια και τους ώμους για να κρατάμε τα σώμα μας, αφήνοντας στη λιπώδη μάζα χώρο να δράσει στην κοιλιακή περιοχή), όσο και στις λάθος μεθόδους γυμναστικής.

Οι ΝΕΕΣ Αγωγές Destock Ventre για γυναίκες και Abdolift για άντρες είναι ειδικά σχεδιασμένες για την καταπολέμηση του κοιλιακού λίπους και των «πιασιμάτων» με άμεσα αποτελέσματα. Οι συνθέσεις τους βασίζονται σε μια δυναμική συνέργια δραστικών συστατικών, με βάση την καφεΐνη – ενισχυμένη από ένα σύμπλοκο φυσικών δραστικών ουσιών.

Η σειρά αδυνατίσματος περιλαμβάνει ακόμα τη Celludestock για γυναίκες με δράση ενάντια στο τοπικό πάχος σε μηρούς/γοφούς/γλουτούς και την κυτταρίτιδα καθώς και την Aquadestock για γυναίκες με στόχο την καταπολέμηση του πρηξίματος του σώματος και της κυτταρίτιδας που συνδέονται με την κατακράτηση υγρών.

Όλες οι αγωγές είναι ειδικά σχεδιασμένες με την επίβλεψη Φυσιοθεραπευτών, Αθλιάτρων και Διαιτολόγων.