Κάντε μια στάση στην τέχνη στο Ίδρυμα Ευγενίδου με το Christmas Bus και κερδίστε 6 βιβλία από τις εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο!

Κάντε μια στάση στην τέχνη στο Ίδρυμα Ευγενίδου με το Christmas Bus και κερδίστε 6 βιβλία από τις εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο!

Το infokids.gr και το Ιπτάμενο Κάστρο δίνουν την δυνατότητα σε 6 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν απαντήσει σωστά στο κουίζ του διαγωνισμού.

 

Ας γνωρίσουμε από κοντά το Christmas Bus:

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, ο Νίκος Ράμος και ο Lolek ταξιδεύουν με το Christmas Bus στο μαγικό χριστουγεννιάτικο δρόμο της γνώσης και της χαράς. Οδηγός τους το μαγικό άστρο των Χριστουγέννων. Άλλοι λένε πως είναι κομήτης, άλλοι καινοφανής αστέρας και άλλοι σημάδι θεϊκό.
Όλοι όμως συμφωνούν πως το άστρο αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα σύμβολα και στολίδια της μεγάλης αυτής γιορτής.

 

Συμπλήρωσε τις λέξεις που λείπουν και κέρδισε ένα από τα έξι βιβλία που προσφέρει το Christmas Bus του Ιπτάμενου Κάστρου.

Ο —————, ένας Ευρωπαίος ζωγράφος από την———– είναι ο πρώτος που ζωγράφισε το άστρο της Βηθλεέμ, στις αρχές του —- αιώνα, σε μια τοιχογραφία στο παρεκκλήσι Scrovegni, στην πόλη ———

Αυτή η ζωγραφιά είναι η πρώτη και πιο γνωστή αναπαράσταση του Άστρου της Βηθλεέμ και από τότε έχει καθιερωθεί να αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα στολίδια της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης.

Και μη ξεχνάτε! Όλα τα παιδιά του infokids είναι προσκαλεσμένα σε αυτό το μικρό μαγικό ταξίδι! Σας περιμένουμε στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου για να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας παντού! Όσα παιδιά παρευρεθούν στην εκδήλωση θα τους περιμένει μια έκπληξη!!

 

 • Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
  Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
  Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
  Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 12.00 μ.μ.
  Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 6 νικητές.Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • .Το infokids.gr και το Ιπτάμενο Κάστρο δίνουν την δυνατότητα σε 6 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν ένα αντίτυπο του χριστουγεννιάτικου βιβλίου “Christmas Bus” με την προϋπόθεση ότι θα έχουν απαντήσει σωστά στο κουίζ του διαγωνισμού.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

  Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 832 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 6 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Φανή Δρούγκα

2. Εριφύλη Μεθενίτη

3. Θεοφάνης Τσάκος

4. Νίνα Καραγιάννη

5. Μαρία Τζουμακίδου

6. Ελένη Κουμαρά

Ροή Ειδήσεων