“Κάστρο των Ονείρων”. Ένας Ξενώνας Όνειρο!

“Κάστρο των Ονείρων”. Ένας Ξενώνας Όνειρο!

<img class="alignnone size-thumbnail wp-image-8622" title="Τρίκαλα Κορινθίας" src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2010/01/Trikala_Korinthias-170x150.jpg" alt="Τρίκαλα Κορινθίας" /> Είναι κοντά στην Αθήνα... είναι όμορφα ιδιαίτερα το χειμώνα... κοντά υπάρχει χιονοδρομικό κέντρο... είναι σε ωραίο περιβάλλον... έχει καλό φαγητό... και έχει και όμορφους ξενώνες για διαμονή. Φύγαμε για τα Τρίκαλα Κορινθίας! Μένουμε στον Ξενώνα "Το Κάστρο των Ονείρων" γιατί είμαστε και ονειροπόλοι...

Αν για διάφορους λόγους δεν καταφέρατε να ξε…φύγετε την περίοδο των γιορτών ή αν πάλι είστε από τους τύπους που αν κάνουν την αρχή δεν σταματάνε εύκολα τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο… αν τα παιδιά σάς παροτρύνουν για βόλτες και επιμένουν να βρίσκονται σε μια διαρκή κίνηση… τὀτε διαβάστε παρακάτω.

Είναι κοντά στην Αθήνα… είναι όμορφα ιδιαίτερα το χειμώνα… κοντά υπάρχει χιονοδρομικό κέντρο… είναι σε ωραίο περιβάλλον… έχει καλό φαγητό… και έχει και όμορφους ξενώνες για διαμονή.

Φύγαμε! Φύγαμε για τα Τρίκαλα Κορινθίας!

Μένουμε στον Ξενώνα “Το Κάστρο των Ονείρων” γιατί είμαστε και ονειροπόλοι και γιατί τα παιδιά μας λατρεύουν τα κάστρα.Κάστρο Ονείρων Ξενώνας

Μένουμε σε ένα από τα πέντε ξεχωριστά Studio του ονειρεμένου κάστρου. Καθένα από αυτά κρύβει μοναδικές στιγμές ξενοιασιάς και ηρεμίας. Ανάμεσα στα σοκάκια των Τρικάλων Κορινθίας δεσπόζει το Κάστρο των ονείρων φτιαγμένο με τέχνη και μεράκι αναδεικνύοντας λεπτομέρειες τις παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του χωριού.

Η προσεγμένη και ανάλαφρη διακόσμηση των Studios και της σoυΐτας σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του ξενώνα μας συντελούν στην απόλυτη χαλάρωσή σας όσο θα βρίσκεστε εκεί. Ο ύπνος στον καθαρό αέρα του βουνού, το καλό φαγητό και οι βόλτες που μπορείτε να κάνετε στα Τρίκαλα Κορινθίας θα σας ανανεώσουν και θα σας ξεκουράσουν.

Ο ξενώνας διαθέτει 4 ευρύχωρα ανεξάρτητα Studios 42 τ.μ. με εξαιρετική θέα και μια σουΐτα. Διαθέτουν όλα τζάκι, τζακούζι, δερμάτινο σαλόνι, plasma τηλεόραση, ασύρματο internet, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ, πολυκουζινάκι, αυτόνομη θέρμανση, parking.
Το χωριό προσφέρεται για άφθονες βόλτες στα ανηφορικά δρομάκια του, δίνοντας στον επισκέπτη μια συναρπαστική και αναζωογονητική ηρεμία, ατενίζοντας τις  πλαγιές της Ζήρειας, την κοιλάδα του Σύθα και το γαλάζιο του Κορινθιακού κόλπου.

Κοντινοί προορισμοί
Αθλητικό χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας, Μονή Αγ. Βλασίου

Επικοινωνία για κρατήσεις

Τηλ: 6932981555 – 2743091003
email: [email protected]