Κανονισέ το: Η νέα υπηρεσία του Elamazi που αναλαμβάνει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων σας

Κανονισέ το: Η νέα υπηρεσία του Elamazi που αναλαμβάνει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων σας

Παντρεύεστε; Βαφτίζετε; Κάνετε παιδικό πάρτυ; Κανονίστηκε! Η νέα υπηρεσία του elamazi.gr Κανονισέ το” έρχεται να σας απαλλάξει από το κουραστικό και επίπονο “ψάξιμο” επαγγελματιών για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Σκεφτείτε πόσες ώρες έχετε περάσει ρωτώντας και ψάχνοντας για να βρείτε επαγγελματίες και να οργανώσετε το γάμο, τη βάπτιση ή ακόμα και το παιδικό σας πάρτυ; Τι θα λέγατε λοιπόν αν αντί να τους ψάχνετε, να σας βρίσκουν οι ίδιοι, να σας αποστέλλουν την προσφορά τους και εσείς να επιλέξετε τον επαγγελματία και τις υπηρεσίες που σας εξυπηρετούν καλύτερα; Πλέον είναι τόσο απλό, αρκεί να πείτε …”Κανόνισε το”! Και ακόμα κι αν το παιδικό πάρτυ γενεθλίων, η βάπτιση ή ο γάμος είναι μετά από λίγους μήνες, ίσως τώρα να είναι η καλύτερη ευκαιρία για να το κανονίσετε!
Μπείτε στο www.elamazi.gr/kanoniseto και γράψτε λίγα λόγια με ότι ψάχνετε από φωτογράφο μέχρι λιμουζίνα, από μπομπονιέρες μέχρι μπουρνουζοπετσέτα και από κλόουν μέχρι επαγγελματικό τραμπολίνο! Η ομάδα του Ela Mazi θα προωθήσει την αγγελία σας στους κατάλληλους επαγγελματίες και εταιρίες οι οποίοι και θα σας απαντήσουν μέσω email με την καλύτερη δυνατή προσφορά τους, δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση από εσάς. Η τελική επιλογή δική σας αφού θα έχετε όλο το χρόνο και την άνεση να επιλέξετε την προσφορά που θα κρίνετε ότι είναι αυτό που ψάχνατε. Και επειδή ψάχνουμε διαρκώς για τους καλύτερους επαγγελματίες, σε περίπτωση που είστε εσείς μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!Τι περιμένετε; Τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της υπηρεσίας μας οι αγγελίες ξεπέρασαν κάθε μας προσδοκία ενώ οι συνεργάτες μας έχουν ξεπεράσει τους 80.
Και τι θα λέγατε εάν …κανονίσουμε και τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Για εσάς λοιπόν που θα χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας με δώρο ένα 5ήμερο “all inclusive” στα LOUIS HOTELS στη Ρόδο.
Εμπρός λοιπόν, πείτε “Κανόνισε το” και …κανονίστηκε!

Ροή Ειδήσεων