Καταπραϋντική και αναπλαστική φροντίδα για όλα τα μικρά καθημερινά ατυχήματα από την La Roche-Posay

Καταπραϋντική και αναπλαστική φροντίδα για όλα τα μικρά καθημερινά ατυχήματα από την La Roche-Posay

Σκασίματα, γδαρσίματα, επιφανειακά εγκαύματα, ξηρότητα, βρεφικοί ερεθισμοί, σκάσιμο γύρω από τα χείλη, φαγούρα, ερεθισμός από την πάνα, ηλιακό έγκαυμα, αίσθημα καύσου, μικροτραυματισμοί… Συμβαίνουν σε όλους μας και συμβαίνουν συχνά!
Mερικοί από τους κινδύνους στους οποίους το δέρμα μας εκτίθεται καθημερινά υπάρχουν στο εξωτερικό περιβάλλον (όπως κρύο), αλλά και μέσα στο σπίτι (όπως μικροατυχήματα). Ως αποτέλεσμα, το δέρμα μπορεί να κοκκινίσει, να ξεφλουδίσει, να τραβάει. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, το δέρμα μας έχει ανάγκη από άμεση ανακούφιση και καταπράυνση, καθώς και ανάπλαση για να επουλωθούν οι τραυματισμένες περιοχές.
Σήμερα η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, προσφέρει ένα νέο προϊόν για όλους τους καθημερινούς ερεθισμούς και τους τραυματισμούς του δέρματος, για όλη την οικογένεια.

To CICAPLAST BAUME B5 είναι το ιδανικό προϊόν για την ανάπλαση του δέρματος κάθως χάρη στη σύνθεσή του:

Καταπραΰνει τις ξηρές και ερεθισμένες περιοχές

Αναπλάθει και επανορθώνει την επιδερμίδα

Προστατεύει και ανακουφίζει την επιδερμίδα

Αποτελεσματικότητα χωρίς συμβιβασμό στην ανοχή

Η αναπλαστική δράση του Madecassoside συνδυάζεται με την καταπραϋντική δράση της Προβιταμίνης Β5 (Πανθενόλη) σε ένα μόνο προϊόν, το νέο CICAPLAST BAUME B5, έχοντας ευεργετικά αποτελέσματα για το ερεθισμένο και τραυματισμένο δέρμα. Υποαλλεργικό με μινιμαλιστική σύνθεση χωρίς paraben, άρωμα και λανολίνη, το CICAPLAST BAUME B5 συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την υψηλή ανοχή. Ανοχή δοκιμασμένη υπό δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο σε περισσότερα από 700 άτομα, συμπεριλαμβανομένων βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με ευαίσθητο και ατοπικό δέρμα.

Ιδανικό για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!