Κερδίστε ένα τριήμερο για μια οικογένεια στους Ξενώνες “Νύμφες” στη Τσαγκαράδα Πηλίου

Κερδίστε ένα τριήμερο για μια οικογένεια στους Ξενώνες “Νύμφες” στη Τσαγκαράδα Πηλίου

Όταν επισκεφτείς το Πήλιο, το βουνό πάνω από την πόλη του Βόλου, τότε θα καταλάβεις γιατί κατά τη μυθολογία ήταν η θερινή κατοικία των Θεών και η πατρίδα των Κενταύρων.Όλο το βουνό είναι κατάφυτο από δάση με πανύψηλες οξιές, βελανιδιές, πλατάνια, αγριοκαστανιές, δασικά πεύκη και ελάτη. Είναι τουριστικός προορισμός ολόκληρο το χρόνο, έχοντας πυκνό δίκτυο μονοπατιών για πεζοπορία και όρμους με μικρές και μεγάλες παραλίες με άμμο η βότσαλα. Στο Πήλιο υπάρχουν πάνω από 40 χωριά και οικισμοί, χτισμένα με την παραδοσιακή Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική.

Εάν λοιπόν είστε λάτρεις της ελληνικής φύσης και της καλής ζωής τότε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για τετραμελή οικογένεια με παιδιά ηλικίας μέχρι 12 παιδιών, σε ένα από τους υπέροχες ξενώνες ‘”Νύμφες” που εδρεύουν στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου. Ο νικητής μπορεί να κάνει χρήση του δώρου από το διάστημα 8 Μαίου έως και 8 Ιουλίου 2013.

Ας γνωρίσουμε τους ξενώνες:

Στο 3ο χιλιόμετρο του κεντρικού δρόμου για την πανέμορφη παραλία του Μυλοποτάμου, σε ένα κτήμα 8 στρεμμάτων θα συναντήσετε τέσσερα μικρά σπίτια των 45 τ.μ. κι ένα μεγάλο 100 τ.μ..Τις «Νύμφες».Κάθε σπίτι έχει τη δική του φυσιογνωμία . Ιδιαίτερα προσεγμένα κατασκευαστικά , ενσωματώθηκαν στο ευρύτερο περιβάλλον τους. Η πυκνή βλάστηση από τις καστανιές και βελανιδιές αλλά και η πανέμορφη θέα της πλαγιάς με την ονομασία «καραβοστασιά» που χάνεται μέσα στα νερά του Αιγαίου, θα σας μαγέψει.

Φτάνοντας στους ξενώνες θα σας περιμένει ένα καλάθι φρούτα ή παραδοσιακά γλυκά, ένα μπουκάλι ντόπιο κρασί ή ένα καραφάκι ντόπιο τσίπουρο. Τα παιδιά , αλλά και οι μεγάλοι, μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους μέσα σε αυτό, αλλά και να διασκεδάσουν στο playroom με το πινγκ-πονγκ, τα επιτραπέζια παιχνίδια και τις προβολές ταινιών.Οι «νύμφες» μπορούν να προσφέρουν φιλοξενία μακράς διαρκείας . Από μήνα έως και χρόνο. Είναι αυτοδιαχειριζόμενα διαμερίσματα που κατασκευάστηκαν για να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που απαιτεί μια μακρά διαμονή .
Όλοι οι ξενώνες εξάλλου είναι αυτόνομα σπίτια, με δική τους είσοδο, για πλήρη ιδιωτικότητα .

Ξενώνες Νύμφες
2426049560
[email protected]

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Εάν λοιπόν είστε λάτρεις της ελληνικής φύσης και της καλής ζωής τότε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για τετραμελή οικογένεια με παιδιά ηλικίας μέχρι 12 παιδιών, σε ένα από τους υπέροχες ξενώνες ‘”Νύμφες” που εδρεύουν στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου. Ο νικητής μπορεί να κάνει χρήση του δώρου από το διάστημα 8 Μαίου έως και 8 Ιουλίου 2013
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1812 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Νεκταρία Καρακώστα

Ροή Ειδήσεων