Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την συναυλία «Συμφωνικές… ζαβολιές» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (18/11)

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την συναυλία «Συμφωνικές… ζαβολιές» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (18/11)

Τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά πρωινά του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για γονείς και παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μαγευτικό χώρο της κλασικής μουσικής. Το infokids εξασφάλισε και διαθέτει κατόπιν κληρώσεως σε ένα τυχερό αναγνώστη μια διπλή πρόσκληση για την συναυλία «Συμφωνικές… ζαβολιές» που θα παρουσιαστεί από την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων – ΑΣΟΝ την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

Η ΑΣΟΝ κάνει μικρή αναφορά στο χιούμορ των συνθετών, στη σκωπτική τους διάθεση, στο πώς επιχειρούν να … κοροϊδέψουν καμιά φορά τους μουσικούς εκτελεστές, αλλά και να εξαπατήσουν την προσδοκία των ακροατών τους ή να τους αιφνιδιάσουν. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει η παράφραση από αυτή την αναφορά: τρία έργα νέων ελλήνων συνθετών που «σχολιάζουν» με χιούμορ πασίγνωστες μουσικές μεγάλων συναδέλφων τους.

– Έργα von Biber, Mozart, Haydn και R. Strauss, Α. Μουστάκα,
Λ. Τόνια, Φ. Κοσώνα κ.ά.

Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων – ΑΣΟΝ
Μουσική διεύθυνση: Παύλος Σεργίου

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Έφη Αβέρωφ- Μιχαηλίδου

Τιμές: Φοιτητές, παιδιά, νέοι έως 25 ετών, συνοδός παιδιών έως 15 ετών: € 8
Γενική Είσοδος: € 14

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1
115 21 Αθήνα
210 72 82 275

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids εξασφάλισε και διαθέτει κατόπιν κληρώσεως σε ένα τυχερό αναγνώστη μια διπλή πρόσκληση για την συναυλία «Συμφωνικές… ζαβολιές» που θα παρουσιαστεί από την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων – ΑΣΟΝ την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 254 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Σωτηρούλα Καραγιάννη

Ροή Ειδήσεων