Κερδίστε οικογενειακή διαμονή στο Κτήμα Αναστασία στο Ναύπλιο!

Κερδίστε οικογενειακή διαμονή στο Κτήμα Αναστασία στο Ναύπλιο!

Μια τυχερή οικογένεια φίλων μας θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει 1 διαμονή για τετραμελή οικογένεια στο Κτήμα Αναστασία – Country Side Διαμερίσματα και Στούντιο!
Το Κτήμα Αναστασία, είναι ένα ιδιόκτητο κτήμα 6 στρεμμάτων διάσπαρτο με ελιές και οπωροφόρα δέντρα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους weekenders του Σαβ/κου και όχι μόνο.
Βρίσκεται σε απόσταση μονάχα μιας ώρας από την πολύβουη Αθήνα, πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Τίρυνθας και 5΄ από την Παλιά Πόλη του Ναυπλίου. Το βλέμμα του επισκέπτη «αγκιστρώνεται» πάνω στο όμορφο κτήμα που προσφέρει πλούσιες μεσογειακές εικόνες και δροσερά συναισθήματα.

Η Τίρυνθα, οι Μυκήνες, το Ηραίο, η Μιδέα, η Λέρνα και το Ελληνικόν χαρίζουν τα ονόματα και τη… χάρη τους στα 4 studios και τα 2 διαμερίσματα του Κτήματος Αναστασία, φιλοδοξώντας χάρη στην πληρότητα του εξοπλισμού και την άνεση των χώρων τους να στεγάσουν στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς όλο το χρόνο. Η πολύ όμορφη θέα τους στο Παλαμήδι είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό τους πλεονέκτημα, ενώ οι εγκαταστάσεις του Κτήματος έχουν σοφά μελετηθεί ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να χαρείτε αυτές τις πολύτιμες διακοπές μαζί με τα πιτσιρίκια σας, που θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο γρασίδι και την ειδικά διαμορφωμένη παιδική χαρά.

Ο Διαγωνισμός μας αφορά για 1 διαμονή/διανυκτέρευση/βραδιά για 2 ενήλικες με 2 παιδιά, σε ένα από τα family apartments: ΤΙΡΥΝΘΑ ή ΜΥΚΗΝΕΣ. Η νικήτρια οικογένεια θα κάνει χρήση του δώρου μετά από συνεννόηση με την διεύθυνση του Κτήματος Αναστασία κι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, υποχρεωτικά μέχρι τα τέλη Μαΐου 2012.

http://www.ktima-anastasia.gr
Τηλ. 27520-36184, 6972-299810.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 9 Απριλίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει την τυχερή οικογένεια.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Μια τυχερή οικογένεια φίλων μας θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει 1 διαμονή για τετραμελή οικογένεια στο Κτήμα Αναστασία – Country Side Διαμερίσματα και Στούντιο! Δεκτές συμμετοχές μέχρι 9 Απριλίου στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 3.346 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Ρένα Παγώνη

Ροή Ειδήσεων