Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου “Σαρακοστιανά” των εκδόσεων Ακρίτας

Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου “Σαρακοστιανά” των εκδόσεων Ακρίτας

Το infokids και οι εκδόσεις Ακρίτας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου συνταγών για νηστήσιμα φαγητά και γλυκά, “Σαρακοστιανά”, των συγγραφέων Γεωργία Σ. Κοφινά και Μαριγούλα Δ. Κοκκίνου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ή ιδέα γιά τήν έκδοση αύτοΰ τοϋ βιβλίου κυοφορήθηκε στην Αθήνα, έδώ καί καιρό, μέσα από συζητήσεις φιλικών ζευγαριών πού είχαν τήν περιέργεια άλλά καί τή διάθεση νά γνωρίσουν καλύτερα, καί εί δυνατόν νά τηρήσουν μέ κάποια συνέπεια τή νηστεία μέσα σ’ ένα άστικό κλίμα πού πολύ λίγο ενθαρρύνει κάτι τέτοιο. Ό λαός μας όμως συνεχίζει νά διαθέτει μιά πλούσια παράδοση νηστείας καί νηστήσιμων φαγητών, πού έχοντας καταστεί άδύνατο νά μεταδοθεί άπό στόμα σέ στόμα, άπό γονείς σέ παιδιά, γίνεται άναγκαϊο νά καταγραφεί, έτσι πού νά διευκολυνθεί ή έφαρμογή της μέσα στίς άλλαγμένες καί συχνά άπαγορευτικές νέες κοινωνικές συνθήκες. Οί συνταγές αύτοΰ τοΰ βιβλίου μας δίνουν τή δυνατότητα νά ετοιμάσουμε κάθε είδους καθιστό τραπέζι, μπουφέ, μεζέδες γιά ούζο καί τσάι ή καφέ, πού θά ετοιμάζαμε καί μέ φαγητά άρτήσιμα. Φροντίζουμε νά έχουμε πάντα τά διάφορα βασικά νηστήοιμα ύλικά στό ντουλάπι της κουζίνας μας, όπως ταχίνι, ταραμά, ελιές, διάφορα όσπρια, ξηρούς καρπούς, αλεύρι, κλπ., ώστε νά μπορούμε νά φτιάξουμε αρκετά φαγητά καί γλυκά χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία ή φροντίδα.

Συγγραφείς: Γεωργία Σ. Κοφινά και Μαριγούλα Δ. Κοκκίνου
Εκδόσεις: Ακρίτας
Σελίδες: 300
ISBN: 978-960-7006-10-3
Τιμή: 20

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 6 Απριλίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids και οι εκδόσεις Ακρίτας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου συνταγών για νηστήσιμα φαγητά και γλυκά, “Σαρακοστιανά”, των συγγραφέων Γεωργία Σ. Κοφινά και Μαριγούλα Δ. Κοκκίνου
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 852 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Χαρά Ορφεάδου

Ροή Ειδήσεων