Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση – μιούζικαλ «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο» στο θέατρο ΑΡΓΩ (23/12)

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση – μιούζικαλ «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο» στο θέατρο ΑΡΓΩ (23/12)

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικείστε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσετε την εξαιρετική παιδική παράσταση – μιούζικαλ «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο» στο θέατρο ΑΡΓΩ, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί και μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για τις 15.00 το απόγευμα.

Λίγα λόγια για την παράσταση ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ :

Η Καλλιτεχνική εταιρεία ‘’ΠΑΡΩΝ’’ παρουσιάζουν φέτος το κλασικό αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ ‘’ Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο ‘’ σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία Μιχάλη Κουκουλομμάτη στο Θέατρο “ΑΡΓΩ”.

«Δώσε μου ένα κόκκινο τριαντάφυλλο,» φώναξε το αηδόνι «και θα σου τραγουδήσω το πιο γλυκό μου τραγούδι.» «Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο είναι το μόνο που θέλω,» ξαναφώναξε το Αηδόνι, «μόνο ένα κόκκινο τριαντάφυλλο! Δεν υπάρχει κανένας τρόπος με τον όποιο να μπορέσω να το αποκτήσω;»
«Υπάρχει ένας τρόπος,» απάντησε η Τριανταφυλλιά….

Δυο νεαρά παιδιά ο Πιέτρο και η Κλέλια …η αγάπη τους, θα ανθίσει μόνο αν βρεθεί ένα κόκκινο τριαντάφυλλο…

Ένα έργο γεμάτο μουσική ,χορό , προβολές , τραγούδια , που προωθεί σημαντικές αξίες για μικρούς και μεγάλους , όπως η δύναμη της αγάπης , η ευτυχία που υπάρχει στα απλά πράγματα, η φιλία , η ομαδικότητα , η πίστη στο όνειρο , η σημασία της αυτοθυσίας. Μια τρυφερή ιστορία που κάνει τον καθένα να συνειδητοποιεί , πως στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται και πως πρέπει να μένουμε πιστοί στα όνειρά μας , να μην σταματάμε ποτέ και να αγωνιζόμαστε γι ‘αυτά .

Πρόκειται για ένα από τα πιο τρυφερά παραμύθια του κόσμου , έναν ύμνο στην ευτυχία και τη δύναμη της αγάπης .

Ένα εντυπωσιακό μιούζικαλ , με διαδραστικά στοιχεία , που εκτός από ψυχαγωγικό έχει συνάμα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα κόσμο μαγικό και να μοιραστούμε την πιο γλυκιά και τρυφερή ιστορία που γράφτηκε ποτέ…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θεατρική απόδοση – Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κουκουλομμάτης

Σκηνικά – Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Μουσική –Ενορχήστρωση: Δαμιανός Πάντας

Χορογραφίες: Δημήτρης Μαργαρίτης

Προβολές -3D artwork: : Φώτης Σπυρόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη : Αγνή Χιώτη

Στίχοι τραγουδιών: Μιχάλης Κουκουλομμάτης

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Γιώργος Μπανταδάκης , Μαρία Βλαχοδημήρη ,Έλενα Μιχαλάκη , Διονύσης Κλάδης , Ελεάνα Φινοκαλιώτη , Διονύσης Δημητρακόπουλος

Στην αφήγηση ακούγεται η φωνή του Μιχάλη Κουκουλομμάτη

Επιμέλεια παραγωγής: Γιώργος Μπανταδάκης

Υπό την αιγίδα της UNESCO και με τη στήριξη τού ΟΠΑΝΔΑ

ΘΕΑΤΡΟ “ ΑΡΓΩ”

Ελευσινίων 15
(στάση μετρό Μεταξουργείο),, Μεταξουργείο
Τηλ.: 210 5201684- -5

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ :

Έναρξη 1 Νοεμβρίου 2012

Δευτέρα έως Παρασκευή για σχολεία

Κυριακή ( για το κοινό ) 11:00 & 15:00

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ ( γενική είσοδος )

Διάρκεια 90λεπτά ( με διάλειμμα)

 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικείστε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσετε την εξαιρετική παιδική παράσταση – μιούζικαλ «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο» στο θέατρο ΑΡΓΩ, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί και μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για τις 15.00 το απόγευμα
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμoύς από το 1 ως το 166 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Για την Κυριακή στις 11:00

1. Χριστίνα Ειρήνη Μαυρομάτη

2. Νίκος Κλεάνθης

3. Νατάσσα Μαργιώλη

4. Βίκυ Συνοδινού

5. Κων/νος Πανταζής

Για την Κυριακή στις 15:00

6. Δήμητρα Τσιάκου

7. Γιώργος Κανακάκης

8. Μαρία Κωνσταντή

9. Παναγιώτα Οικονομοπούλου

10. Φωτεινή Καλίτση

Ροή Ειδήσεων