Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Οι τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους στο Θέατρο Ακροπόλ (27/11)

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Οι τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους στο Θέατρο Ακροπόλ (27/11)

Το infokids.gr και το Θέατρο Ακροπόλ διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Οι τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους» την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 15:00.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα μεγάλο αίνιγμα πλανιέται στο Βασίλειο: γιατί κάθε πρωί, ενώ οι βασιλοπούλες κοιμούνται το βράδυ κλειδωμένες στα δωμάτιά τους, τα γοβάκια τους βρίσκονται λιωμένα; Ο Βασιλιάς καλεί από τα πέρατα της γης όσους ενδιαφέρονται να λύσουν το αίνιγμα και να αποκτήσουν για γυναίκα τους μιά από τις βασιλοπούλες. Πρίγκηπες καταφθάνουν απ΄όλη τη γη, αλλά αποτυγχάνουν να λύσουν το αίνιγμα και χάνουν τα κεφάλια τους. Όμως ένας νεαρός που αναζητά τη τύχη του. Ενας μύθος που διατρέχει την Ευρώπη και φτάνει ως την Περσία κι έκαναν διάσημο οι Αδελφοί Γκρίμ, μεταμορφώνεται από την Σοφία Σπυράτου σε μια μαγική παράσταση για παιδιά. Η παιδική σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ θα γεμίσει με χοροθέατρο, ακροβατικά και πρωτότυπη μουσική που θα ερμηνεύεται ζωντανά κατά την διάρκεια της παράστασης.
Τα πρόσωπα του μύθου ενσαρκώνουν ηθοποιοί, χορευτές και λυρικοί τραγουδιστές.

Συντελεστές:

Συνολικά, δεκαεπτά άτομα επί σκηνής θα ζωντανεύουν καθημερινά ένα μαγικό θέαμα υπερρεαλιστικής αισθητικής, με λίμνες, φεγγάρια και μυθικά όντα, αλλά συγχρόνως και μαγικό ακρόαμα για παιδιά κάθε ηλικίας, με πολλά κωμικά στοιχεία.
Το λιμπρέτο υπογράφει ο ποιητής Στρατής Πασχάλης
Την πρωτότυπη μουσική συνέθεσε ο Απόλλων Ρέτσος, ο συνθέτης που αναδείχθηκε
από το Schoolwave και που ο ίδιος θα διευθύνει επί σκηνής τέσσερις ταλαντούχους μουσικούς
Τα κοστούμια και τα σκηνικά υπογράφουν η Δέσποινα Μακαρούνη και ο Aaron Minerbrook

Tη σκηνοθεσία και τη χορογραφία υπογράφει η χορογράφος Σοφία Σπυράτου, που έχει ασχοληθεί πολλές φορές με παιδικές παραστάσεις, όπως «Η βουή του Μύθου» σε μουσική Νίκου Ξυδάκη, «Αριστοφάνης Χορευτής» σε μουσική Ελένης Καραϊνδρου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Γιώργου Κουρουπού, «Για να γίνει ο χρόνος καινούργιος-Θεογονία του Ησίοδου» σε μουσική Διονύση Σαββόπουλου κ.α.

Διανομή

Πρώτη βασιλοπούλα: Ευγενία Δημητροπούλου
Δεύτερη βασιλοπούλα: Αννα Λιανοπούλου
Τρίτη βασιλοπούλα: Ελενα Βακάλη
Βασιλιάς: Νικόλας Αναστασόπουλος
Στρατής: Γιώργος Νούσης
Ακόλουθοι: Ζαφείρης Κουτελιέρης, Κωνσταντίνος Ραφαηλίδης, Μάρα Μπαρόλα
Ινδός πρίγκηπας: Νικορέστης Χανιωτάκης
Πρίγκηπες: Αλέξανδρος Κεϊβανάι, Αντρέα Ράμμα

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

o Το Infokids.gr και το Θέατρο Ακροπόλ διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Οι τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους» την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 15:00, με δεκτές συμμετοχές από την Δευτέρα 21 έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.
o Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
o Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
o Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
o Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
o Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
o Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
o Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/ και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1. 132 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αγγελίνα Παπαναστασάτου

2. Βασιλεία Καρφή

3. Ευφημία Γαλανάκη

4. Μαρία Κωνσταντίνου

5. Κική Μαλέρδου

6. Θένια Παπαζαφειροπούλου

7. Αγγελική Λιάγκου

8. Μαρία Καλαμπόκη

9. Τατιάνα Μιχαηλίδη

10. Κώστας Μακρυπίδης

Ροή Ειδήσεων