Κερδίστε 15 παιδικά αντιηλιακά Anthelios Dermo-Kids SPF 50+ της La Roche Posay

Κερδίστε 15 παιδικά αντιηλιακά Anthelios Dermo-Kids SPF 50+ της La Roche Posay

Το infokids.gr και η γνωστή εταιρεία στο χώρο των καλλυντικών και της αντιηλιακής προστασίας La Roche Posay δίνουν την δυνατότητα σε 15 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής αντιηλιακής προστασίας για την εύθραυστη παιδική επιδερμίδα Anthelios Dermo-Kids SPF 50+.

Λίγα λόγια για το προϊόν:

Anthelios Lait Dermo-Pediatrics SPF 50+

Πολύ υψηλή προστασία προσώπου και σώματος, Ultra UVA (PPD 39).
Χωρίς άρωμα. Χωρίς Paraben. Χαμηλή συγκέντρωση χημικών φίλτρων. Εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό. Ανθεκτικό στην άμμο και τον ιδρώτα.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Ευπαθής και ανοιχτή παιδική επιδερμίδα. Δυσανεξία στον ήλιο. Πολύ μεγάλη έκθεση στον ήλιο.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Πολύ υψηλή, Φωτοσταθερή προστασία ευρέος φάσματος από UVA/UVB. Πολύ υψηλή προστασία SPF 50+ ενισχυμένη ενάντια στις ακτίνες UVA (πιο αυστηρό από τις Ευρωπαικές συστάσεις) χάρη στο νέο σύστημα φίλτρων που συνδυάζει τα φίλτρα Mexoryl® SX και XL και το ιαματικό νερό της La Roche-Posay.
– Ρευστή υφή που απλώνεται εύκολα.
– Πολλαπλή ανθεκτικότητα (νερό, άμμος, ιδρώτας).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ευπαθής παιδική επιδερμίδα προστατεύεται από τα ηλιακά εγκαύματα και την κυτταρική αλλοίωση από τις ακτίνες UV.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 31 Μαϊου στις 14.00 π.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 15 τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η γνωστή εταιρεία στο χώρο των καλλυντικών και της αντιηλιακής προστασίας La Roche Posay δίνουν την δυνατότητα σε 15 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής αντιηλιακής προστασίας για την εύθραυστη παιδική επιδερμίδα Anthelios Dermo-Kids SPF 50+.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 15 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 15 αριθμούς από το 1 ως το 3.453 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Εύη Νερούτσου

2. Μαρίνα Λακιώτη

3. Βηθλεέμ Τσαντοπούλου

4. Ανθή Ντάση

5. Σταυρούλα Τσαμπίκου

6. Δημήτρης Ρήγαλος

7. Μαρία Αθανασίου

8. Ντίνα Μανέλου

9. Πωλίνα Μπιβολάρη

10. Μάγδα Οικονόμου

11. Ελευθερία Φενερλή

12. Μαριέττα Παυλογιαννοπούλου

13. Μάκης Τούντας

14. Μαρία Καραβά

15. Σόνια Βεντουράτου

Ροή Ειδήσεων