Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Νταντά 2: Φροντίστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση” των εκδόσεων Μοτίβο

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Νταντά 2: Φροντίστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση” των εκδόσεων Μοτίβο

Το infokids και οι εκδόσεις Μοτίβο διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί αναγώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Νταντά 2 Φροντίστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση”, ένα χρήσιμο βιβλίο οικογενειακής φροντίδας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Τζο Φροστ, η πασίγνωστη «Νταντά Πρώτων Βοηθειών», στο νέο της βιβλίο «Νταντά 2 Φροντίστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση» δίνει συμβουλές στους νέους γονείς για να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στη νέα πρόκληση που ονομάζεται «μωρό στο σπίτι». Με τον ζεστό και άμεσο λόγο της η αγαπημένη νταντά προσφέρει πρακτικές πληροφορίες, πολύτιμες συμβουλές και την απαραίτητη συναισθηματική υποστήριξη βοηθώντας μαμάδες και μπαμπάδες να αντιμετωπίσουν το νεογέννητο γεμάτοι χαρά και αυτοπεποίθηση.

Το βιβλίο «Νταντά 2″ περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και πολύτιμες ρεαλιστικές συμβουλές και δείχνει στους γονείς πώς:

* Να αποφασίσουν για τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται να αγοράσουν πριν τη γέννα
* Να προστατέψουν το μωρό τους από τους κινδύνους που κρύβει το σπίτι τους
* Να θέσουν τις σωστές βάσεις για τη δημιουργία προγραμμάτων σχετικά με τον ύπνο, το τάισμα αλλά και τη σωστή ανάπτυξη του μωρού
* Να αντιμετωπίσουν τον πρόωρο τοκετό, την πολλαπλή κύηση αλλά και την υιοθεσία
* Να πάρουν τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την επιστροφή τους στη δουλειά, την καθημερινή φροντίδα του μωρού και την επιλογή της κατάλληλης νταντάς
* Να τα βγάλουν πέρα με τον θηλασμό και τη διαδικασία του απογαλακτισμού.

Η Τζo Φροστ δίνει επίσης στους νέους γονείς πληροφορίες και συμβουλές για όλα τα βασικά θέματα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι γονείς κατά τους πρώτους δώδεκα μήνες, όπως, το κλάμα, το φαγητό, ο ύπνος, τα πρώτα εμβόλια και οι πρώτες βοήθειες.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα αγαπήσετε το μωράκι σας και θα μεγαλώσετε μαζί με το παιδί σας, το οποίο θα αποτελεί μέρος της ζωής σας για πάντα. Ως γονιός θα μάθετε να έχετε γρήγορες αντιδράσεις, να ασχολείστε με πολλές εργασίες συγχρόνως, να προσαρμόζεστε στις νέες προκλήσεις και να λύνετε προβλήματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Συγγραφέας: Jo Frost,
Εκδόσεις: Μοτίβο
Σελίδες: 312
ISBN: 9789606610073
Τιμή: €18,11

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids και οι εκδόσεις Μοτίβο διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί αναγώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Νταντά 2 Φροντίστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση”, με δεκτές συμμετοχές έως την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 13.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με e-mails. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba,  www.tixerakias.com.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 1.032 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αναστασία Ευαγγελίδου

2. Ειρήνη Στρομπολάκου

3. Βασιλική Παπαδοπούλου

Ροή Ειδήσεων