Κερδίστε 3 LIFTACTIV Serum 10 της VICHY!

Κερδίστε 3 LIFTACTIV Serum 10 της VICHY!

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε 1 από τα 3 LIFTACTIV Serum 10 προσφορά της εταιρείας VICHY!

Ας γνωρίσουμε το προιόν:

Μια σταγόνα είναι αρκετή να σας φέρει πιο κοντά στο πολυπόθητο αποτέλεσμα της λαμπερής και νεανικής επιδερμίδας. Τα εργαστήρια της VICHY, για μία ακόμη φορά καινοτομούν και εμπλουτίζουν την προϊοντική σειρά LIFTACTIV Derm Source, δημιουργώντας το νέο Serum 10, την απόλυτη αντιγηραντική δύναμη ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.

Μια μοναδική φόρμουλα, που έπειτα από σειρά εργαστηριακών δοκιμών έρχεται να μας υποσχεθεί ένα πρόσωπο που θα σφύζει από λάμψη και δροσερή ενέργεια. Η Ραμνόζη είναι το βασικό συστατικό του LΙFTACTIV Serum 10. Η ραμνόζη συναντάται στο Serum 10 σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 10% των συστατικών του προϊόντος! Είναι ένα δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης με μοναδικές αντιγηραντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, το μόνο ικανό να ενεργοποιήσει το Derm Source, την κινητήριο δύναμη νεότητας όλου του δέρματος.
Το Ιαματικό νερό VICHY είναι πλούσιο σε μέταλλα με καταπραϋντική και ενισχυτική δράση, συναντάται σε ποσότητα 5%.
Το Υαλουρανικό οξύ αποτελεί ηγετικό ενεργό συστατικό με ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, περιλαμβάνεται σε ποσότητα 0,4%.
Τα Ceramides αποτελούν απομίμηση των ceramides που υπάρχουν φυσικά στην επιδερμίδα επιταχύνοντας τη διείσδυση του ενεργού συστατικού στο θηλώδες δέρμα (Derm source).

Δράση

Το LΙFTACTIV Serum 10 σχεδιάστηκε για να προστατεύει και να αυξάνει την αποτελεσματικότητα του βασικού του συστατικού, της ραμνόζης. Η πολύ υψηλή συγκέντρωση αυτής της ουσίας δημιούργησε μία πολύ αγνή φόρμουλα, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η επανάσταση της αντιγήρανσης.

Μέσα σε 10 λεπτά από την εφαρμογή, η επιδερμίδα γίνεται περισσότερο από 32% πιο απαλή, αποκτώντας βελούδινη υφή, ενώ το 10% των ρυτίδων εξασθενούν. Σε χρονικό διάστημα 1 μήνα επιτυγχάνεται η καλύτερη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα με θεαματικά αποτελέσματα στις ρυτίδες και στην ποιότητα της επιδερμίδας.

Πώς λειτουργεί το “Lift Activ Serum 10”;

H ραμνόζη, το υαλουρονικό οξύ και το Ιαματικό Νερό της Vichy αποτελούν ένα συνδυασμό τριών ενεργών συστατικών που διεισδύουν ταχύτερα στο θηλώδες δέρμα (Derm Source). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται αισθητά πιο μαλακή και να “γεμίζει” ενώ βελτιώνεται άμεσα η ελαστικότητά της.

Αποτελεσματικότητα

Άμεσα αποτελέσματα από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εφαρμογής:
Σε 10 Λεπτά
10% των ρυτίδων εξασθενούν
32% πιο απαλή επιδερμίδα

Μία πρωτόγνωρη αισθητική εμπειρία με πρωτοφανή αποτελέσματα:

Σε 1 Μήνα

1. Κλινικές μελέτες έδειξαν θεαματικά αποτελέσματα στις ρυτίδες, στα 4 πιο «απαιτητικά» σημεία του προσώπου:
17% λιγότερες ρυτίδες στο μέτωπο
21% λιγότερες ρυτίδες στο «πόδι της χήνας»
27% λιγότερες ρυτίδες κάτω από τα μάτια
16% λιγότερες ρυτίδες στις ρινοπαρειακές πτυχώσεις
Η επιδερμίδα «γεμίζει» αποκτώντας λαμπερή και νεανική όψη.

2. Προσωπικές αξιολογήσεις από 52 γυναίκες κάτω από δερματολογικό έλεγχο μετά από 1 μήνα χρήσης:
92% πιο απαλή επιδερμίδα
85% πιο λεία επιδερμίδα
71% πιο λαμπερή επιδερμίδα
77% σύσφιξη πόρων

Ευαίσθητη επιδερμίδα
ΧΩΡΙΣ PARABENS / Υποαλλεργική / Δοκιμασμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες
Με Ιαματικό Νερό της Vichy, με απαλυντική, τονωτική και ανανεωτική δράση.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 38€

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 21 Nοεμβρίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και η VICHY σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 3 προιόντα LIFTACTIV Serum 10 . Δεκτές συμμετοχές από Δευτέρα 7 έως Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com και jaba.gr

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 1. 828 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί μας νικητές που κερδίσουν το θαυματουργό LIFTACTIV Serum 10 της VICHY είναι:

1. Κατερίνα Μαυραγάνη

2. Ελένη Παράσχη

3. Χαρά Μυλωπούλου

Ροή Ειδήσεων