Κερδίστε 4 αντηλιακά παιδικά καπέλα από το SunProtectionClothing.gr

Κερδίστε 4 αντηλιακά παιδικά καπέλα από το SunProtectionClothing.gr

Το Infokids.gr σε συνεργασία με το online shop www.sunprotectionclothing.gr, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τα αντηλιακά καπέλα της εταιρίας Sun Emporium, για να είστε απολύτως σίγουροι ότι τα παιδιά σας προστατεύονται από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Λάβετε μέρος λοιπόν στον διαγωνισμό μας και διεκδικείστε ένα από τα 4 αντηλιακά παιδικά καπέλα που μας προσφέρει το www.sunprotectionclothing.gr. Τα 4 καπέλα του διαγωνισμού μας, είναι σε 2 σχέδια: με φαρδύ γείσο και χαρούμενα χρώματα ή καπέλο τύπου λεγεωνάριου με μακριά προέκταση υφάσματος στο πίσω μέρος, για πλήρη αντηλιακή προστασία του λαιμου.

Λίγα λόγια για το SunProtectionClothing.gr:

Η εταιρία μας «Davos –Cares for the House Environment”, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του Αυστραλιανού οίκου Sun Emporium. Ο οίκος Sun Emporium δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης, θεωρείται ηγέτης σε αυτόν τον τομέα και ειδικός στα αντηλιακά ρούχα προστασίας (από μαγιό μέχρι ενδύματα ελεύθερου χρόνου για παιδιά και ενήλικες) από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV).

Γιατί είναι απαραίτητα τα αντηλιακά ρούχα και καπέλα:

Οι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα του ανθρώπου από την έκθεσή του στον ήλιο (ηλιακά εγκαύματα) δημιουργούνται μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Έτσι είναι προφανές ότι η αντηλιακή προστασία πρέπει να αρχίζει από την παιδική ηλικία, ώστε να προλαμβάνεται ο καρκίνος του δέρματος καθώς και άλλες ασθένειες αργότερα στη ζωή. Έχοντας λοιπόν κατά νου την αντηλιακή προστασία της οικογένειας σας, σας προσφέρουμε αντηλιακά ρούχα για μωρά, μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, όπως μπλούζες, σορτς, φόρμες και καπέλα – όλα με τη μέγιστη UV προστασία και σε πραγματικά δροσερά σχέδια και χρώματα. Είναι φυσιολογικό να αναρωτηθείτε, «γιατί τα αντηλιακά ρούχα με δείκτη προστασίας UPF είναι τόσο ειδικά;» Η κοινή μπλούζα εμποδίζει 50% της UV ακτινοβολίας και πολλά καθημερινά καλοκαιρινά ενδύματα προστατεύουν ακόμα λιγότερο, και μόλις βρεχτούν, ακόμη και αυτή η μικρή προστασία χάνεται. Τα ελαφρά σε βάρος αντηλιακά ρούχα με δείκτη προστασίας UPF όχι μόνο εμποδίζουν τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, αλλά μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα, φορώντας τα ακόμα και όταν κατά την διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Μαίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • ο Infokids.gr σε συνεργασία με το online shop www.sunprotectionclothing.gr, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε και να κερδίσετε 4 αντηλιακά καπέλα της εταιρίας Sun Emporium<
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Ροή Ειδήσεων