Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Μαύρου θεάτρου της Πράγας στο Θέατρο Badminton (18/3)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Μαύρου θεάτρου της Πράγας στο Θέατρο Badminton (18/3)

Το infokids.gr σε συνεργασία με τη We Promotion διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Μαύρου Θεάτρου της Πράγας «Η Αλίκη στην Χώρα των θαυμάτων» και «Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ» από την ομάδα Fantasy Production. Και τα δύο παραμύθια παίζονται σε μία παράσταση!
Η πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί για την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 20:30.
Μπείτε λοιπόν στην κλήρωση και αποδράστε από τη μονότονη πραγματικότητα της καθημερινότητας, επιστρέψτε στην παιδική σας ηλικία και πετάξτε πάνω από τη Χώρα των Θαυμάτων μαζί με τους ηθοποιούς.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Καλώς ήρθατε στον κόσμο της φαντασίας, της μαγείας και των ονείρων. Θαυμάστε αντικείμενα που μετακινούνται μόνα τους, που αιωρούνται με ηθοποιούς που πετούν, συρρικνώνονται ή και εξαφανίζονται.
Η μαγεία του “μαύρου θεάτρου” ταξιδεύει μέχρι τη σκηνή του θεάτρου “Badminton” στις 18, 19 και 20 Μαρτίου με την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» και τα «Ταξίδια του Γκιούλιβερ». Πρόκειται για μια ελεύθερη διασκευή των παγκοσμίως γνωστών παραμυθιών του Λ. Κάρολ και Τζ. Σουΐφτ, ένα θέαμα μαγικό, με μαύρο φως, χωρίς λόγια, για όλη την οικογένεια.
Οι παραδοσιακές θεατρικές τεχνικές του “μαύρου θεάτρου”, σε συνδυασμό με την παράλληλη προβολή που γίνεται σε μεγάλη οθόνη, με τις υπερμεγέθεις μαριονέτες και τα διάφορα τεχνάσματα που χρησιμοποιούνται, και με τα εφέ μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, δίνουν σε αυτά τα απαιτητικά έργα μια μορφή ευκολοκατανόητη και ελκυστική ταυτόχρονα, καταφέρνοντας να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας, της μαγείας και του ονείρου.
Το Κρατικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας “Fantasy Production” έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής, και έχει βραβευτεί, εκτός από την Τσεχία, στο διεθνές φεστιβάλ θεάτρου του Εδιμβούργου και στο διεθνές φεστιβάλ μουσικού θεάτρου του Κάρντιφ.

Η τέχνη του “μαύρου θεάτρου” στηρίζεται στο μαύρο που δεν φαίνεται πάνω στο μαύρο. Οι ηθοποιοί-χειριστές των διαφόρων αντικειμένων είναι ντυμένοι στα μαύρα και, παίζοντας μπροστά από το μαύρο βελούδινο φόντο της σκηνής, γίνονται αόρατοι για τους θεατές. Έτσι, τα πολύχρωμα αντικείμενα που χειρίζονται φαίνονται σαν να αιωρούνται στον αέρα και ζουν τη δική τους ανεξάρτητη ζωή. Σημαντικό στοιχείο της παράστασης είναι ο ιδιαίτερος φωτισμός που χρησιμοποιείται, ο οποίος αναδεικνύει τα χρώματα στα σκηνικά, στα αντικείμενα αλλά και στις ανθρώπινες φιγούρες.

Στο “μαύρο θέατρο” δεν υπάρχουν διάλογοι, υπάρχει παντομίμα. Οι πρωταγωνιστές του μαύρου θεάτρου είναι κυρίως οι αόρατοι μαυροντυμένοι ηθοποιοί, που είναι μαζί και κουκλοπαίκτες και χορευτές και μίμοι, και που ξέρουν με την τέχνη τους να κάνουν τους θεατές να αισθάνονται τη μαγεία της φαντασίας που γιγαντώνεται πάνω στη σκηνή. Κρατώντας μια παιδική, αλλά όχι παιδιάστικη, οπτική, που δίνει τη δυνατότητα στη φαντασία και στα όνειρα να είναι πρωταγωνιστές, το “μαύρο θέατρο”, χωρίς να απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά, είναι γεμάτο ποίηση, και τελικά απευθύνεται σε όσους έχουν διατηρήσει μέσα τους την παιδική τους ματιά.

Προσαρμογή σεναρίου: Pavel Marek
Σκηνοθεσία: Ivana Mecirova
Μουσική: Andrej Soukup
Σκηνικά—σκηνογραφία: Richard Maska

Πότε: 18, 19 & 20 Μαρτίου 2011
Πού: Θέατρο Badminton, Άλσος Στρατού, Γουδή

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
ΠΑΡ 18/3: 20.30
ΣΑΒ 19/3: 20.30
ΚΥΡ 20/3: 17.00

Τιμές Εισιτηρίων:
Ενήλικες
Α Ζώνη: 50€
Β Ζώνη: 40€
Γ Ζώνη: 30€
Δ Ζώνη: 20€ Παιδικό – Σπουδαστικό
Α Ζώνη: 25€
Β Ζώνη: 20€
Γ Ζώνη: 15€
Δ Ζώνη: 10€

Για αγορά εισιτηρίων τηλ. 210.8840600, στο www.ticketnet.gr και στα Public.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τη We Promotion διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 11 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 12.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2011.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5  αριθμούς από το 1 ως το 515 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Έφη Τζιάρου
2. Κατερίνα Σείσογλου
3. Παναγιώτης Στεφανίδης
4. Καραχρήστου Χρυσούλα
5. Κυριακή Σουρτζίνου

Ροή Ειδήσεων