Κερδίστε 5 εφηβικά βιβλία από τις Εκδόσεις Άγκυρα

Κερδίστε 5 εφηβικά βιβλία από τις Εκδόσεις Άγκυρα

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2010/11/MARATHONIOS-oneiron-170x170.jpg" alt="" title="MARATHONIOS-oneiron-170x170" class="alignnone size-full wp-image-26374" />Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα προσφέρει σε 5 τυχερούς αναγνώστες το βιβλίο «Μαραθώνιος Ονείρων», που υπογράφουν η Άννα Βερούλη και ο σύζυγός της Νίκος Μιχαλόπουλος. Το βιβλίο ανήκει στη σειρά «Βιβλία για τις αξίες της ζωής» των εκδόσεων Άγκυρα!

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα προσφέρει σε 5 τυχερούς αναγνώστες το βιβλίο «Μαραθώνιος Ονείρων», που υπογράφουν η Άννα Βερούλη και ο σύζυγός της Νίκος Μιχαλόπουλος. Το βιβλίο ανήκει στη σειρά «Βιβλία για τις αξίες της ζωής» των εκδόσεων Άγκυρα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο «Μαραθώνιος Ονείρων» είναι ένα κείμενο που θέλει να αγγίξει μία πλευρά του αγώνα μέσα από τα μάτια και την ψυχή ενός εφήβου, που βλέπει τη συγκεκριμένη δοκιμασία ως τη δική του ευκαιρία να κάνει τους άλλους να τον προσέξουν, μέσα από μια καθαρά ειρηνική αλλά τόσο εκρηκτική διαδικασία και τελικά τον βοηθά να γνωρίσει τον ίδιο του τον εαυτό και τις ανάγκες του, τους προβληματισμούς του και τα όνειρά του, τον τρόπο που μπορεί να προσεγγίσει όσους αισθάνεται κοντά του, αλλά και ταυτόχρονα ανεξήγητα μακριά του. Γιατί ο Μαραθώνιος δεν είναι κατά κύριο λόγο τα χιλιόμετρά του και η κατάκτησή τους, αλλά το όνειρο και η προσέγγισή του – και αυτό μπορεί να το κάνει κάθε «αθλητής της ζωής».
Το βιβλίο κυκλοφορεί και στην αγγλική γλώσσα!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Άγκυρα διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα βιβλίο με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 30 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 832 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές.
=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Ελένη Γκάνα
2. Χριστίνα Βερβενιώτη
3. Γιώργος Πούλιος
4. Κατερίνα Κουλία
5. Εμμανουέλλα Μουντζούρη

Οι νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν τα βιβλία τους από το βιβλιοπωλείο Άγκυρα, Σόλωνος 124, Αθήνα, τηλ. 210 3837540.

Ροή Ειδήσεων