Κερδίστε 6 πακέτα Panda Internet Security 2012 αξίας 59,99€ το ένα

Κερδίστε 6 πακέτα Panda Internet Security 2012 αξίας 59,99€ το ένα

Το infokids.gr και η Panda Security Hellas σάς προσφέρουν 6 πακέτα Panda Internet Security 2012 χάρη στα οποία το internet θα γίνει ένα περιβάλλον φιλικό για όλη την οικογένεια.

Το Panda Internet Security 2012 παρέχει πλήρη προστασία στο Internet για όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιήστε το Internet χωρίς καμία ανησυχία. Προστατευτείτε από ιούς, διαδικτυακές απάτες, κλοπή ταυτότητας, ανεπιθύμητα emails και κυβερνοεγκληματίες.

Κάντε chat και χρησιμοποιήστε το mail σας χωρίς να ανησυχείτε για διαδικτυακές απάτες και spam.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σας σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τον Η/Υ σας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.facebook.com/PandaGreece

ή στη σελίδα της Panda Security Hellas στη διεύθυνση http://www.facebook.com/PandaGreece

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 6 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η Panda Security Hellas σάς προσφέρουν 6 πακέτα Panda Internet Security 2012χάρη στα οποία το internet θα γίνει ένα περιβάλλον φιλικό για όλη την οικογένεια. Δεκτές συμμετοχές έως Παρασκευή 27 Απριλίου στις 2.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 863 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 6 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μάρκος Συρίγος

2. Σοφία Χωριανοπούλου

3. Αναστασία Κυριαζή

4. Δανάη Δημητροπούλου

5. Βάσω Κανελλίδου

6. Θεοφανία Κυριακάκη

Ροή Ειδήσεων