Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας Babies (16/3)

Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας Babies (16/3)

To infokids.gr σε συνεργασία με την AudioVisual διοργανώνουν διαγωνισμό, προσφέροντας 8 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της πιο τρυφερής ταινίας της χρονιάς Babies. Οι τυχεροί αναγνώστες που θα κληρωθούν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν πρώτοι την ταινία αύριο, Τετάρτη 16/3 στον κινηματογράφο ΝΑΝΑ CINEMAX (Λ. Βουλιαγμένης 179, ΜΕΤΡΟ Άγ. Ιωάννης). Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 17/3.

Η υπόθεση με λίγα λόγια
Ένα κινηματογραφικό ταξίδι σε τέσσερεις χώρες του κόσμου και στις ζωές τεσσάρων μωρών: της Πονιτζάο από τη Ναμίμπια, του Μπαγιαρτζαργκάλ από τη Μογγολία, της Μαρί από την Ιαπωνία και της Χάτι από τις ΗΠΑ. Τέσσερις πολύ διαφορετικές κουλτούρες μας αποκαλύπτονται μέσα από τις πιο αστείες, ξέγνοιαστες και συγκινητικές στιγμές της ανθρώπινης ζωής, αυτά τα μοναδικά περιστατικά που συμβαίνουν όταν πρωτοανακαλύπτεις τον κόσμο και μιλούν στην παγκόσμια ψυχή.

Τα προφίλ των οικογενειών

Ταρερέρουα και Χίντερε, Ναμίμπια
Ανήκουν στη φυλή Χίμπα.
Ζουν στην Επέμπε, κοντά στο Όπουγο, στη βορειοδυτική Ναμίμπια.
Εκτρέφουν αγελάδες και κατσίκες.
Ζουν σε αρμονία με τη φύση.
Έχουν δέκα παιδιά: το μεγαλύτερο είναι 26 ετών και το μικρότερο νεογέννητο. Η Πονιτζάο, που πρωταγωνιστεί στην ταινία, είναι σήμερα 3,5 ετών.
Όταν πρωτοσυναντήθηκε με τον Τομά Μπαλμ, η Ταρερέρουα ήταν οκτώ μηνών έγκυος.
Η Ταρερέρουα διχάζεται ανάμεσα στην επιθυμία της για ένα όμορφο σπίτι στην πόλη και στη θέλησή της να συνεχίσει την παράδοση των Χίμπα, μεταβιβάζοντάς την στα παιδιά της.
Μόνο ένα από τα παιδιά της οικογένειας πηγαίνει σχολείο, αλλά η μητέρα τους θα ήθελε να στείλει άλλα δύο.
Ο χαρακτήρας της Πονιτζάο: έχει έντονη της αίσθηση της οικογένειας, είναι άνετη με τον εαυτό της, πολύ φωτογενής, λατρεύει το χορό, προτιμά να παίζει με ένα σακί παρά με ένα πραγματικό παιχνίδι.

Σούζι και Φρέιζερ, ΗΠΑ
Ζουν στο Όκλαντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.
Η Σούζι είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.
Ο Φρέιζερ είναι σκηνοθέτης. Η πρώτη του ταινία, ‘Everything Strange and New’ βραβεύτηκε σε διάφορα φεστιβάλ των ΗΠΑ.
Κανείς από τους δυο τους δε μεγάλωσε στο Όκλαντ αλλά ζουν εκεί από την εποχή που ήταν φοιτητές, στις αρχές της δεκαετίας του ’80.
Έχουν ένα παιδί, τη Χάτι.
Ο χαρακτήρας της Χάτι: ένα παιδί γεμάτο ενεργητικότητα και περιέργεια για τον κόσμο. Αρχικά φαίνεται ντροπαλή αλλά μέσα σε 5 λεπτά γίνεται πολύ κοινωνική. Της αρέσει να λέει ιστορίες, να κάνει βόλτες με το ποδήλατο, να ζωγραφίζει και να κάνει γυμναστική.

Σέικο και Φουμίτο, Ιαπωνία
Και οι δύο γονείς εργάζονται στο χώρο της μόδας.
Όταν γεννήθηκε η Μαρί ζούσαν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο βορειοανατολικό Τόκυο αλλά πριν ενάμισι χρόνο μετακόμισαν στο κέντρο.
Έχουν ένα παιδί, τη Μαρί.
Ο χαρακτήρας της Μαρί: έχει περιέργεια για τα πάντα, αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες και αισθήσεις. Της αρέσει να την τρομάζουν, λατρεύει το φαγητό και φέρεται στις κούκλες της σα μητέρα. Έχει πολύ στενή σχέση με το γάτο της.

Μαντάκ και Πουρέβ, Μογγολία
Ζουν στις στέπες του Μπαγιαντσαντμάνι, στην κεντρική Μογγολία.
Έχουν δύο αγόρια – ο Μπαγιαρτζαργκάλ είναι ο μικρότερος.
Εκτρέφουν αγελάδες και πρόβατα.
Ζουν πολύ κοντά στη φύση.
Ο χαρακτήρας του Μπαγιαρτζαργκάλ: είναι ευαίσθητος, πρόθυμος και πολύ συνεργάσιμος. Προσέχει τους άλλους, είναι ειλικρινής και σίγουρος για τον εαυτό του. Του αρέσει να παίζει με τον αδερφό του, με τον οποίο είναι πολύ στενά δεμένος, και να κάνει ποδήλατο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 11.00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 8 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την AudioVisual διοργανώνουν διαγωνισμό, προσφέροντας 8 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της πιο τρυφερής ταινίας της χρονιάς Babies, με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 15 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 11.00 π.μ.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 8 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την προβολή της Τετάρτης 16 Μαρτίου 2011.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 8 αριθμούς από το 1 ως το 90 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 8 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

 1. Αγγελική Λιώση
 2. Θεοδοσία Αποστόλογλου
 3. Ελένη Παϊπάη
 4. Ελευθερία Σαραντίδη
 5. Φίλιππος Κάραλης
 6. Γεώργιος Μηλιαράς
 7. Αναστασία Μάγκα
 8. Χρήστος Παπαδάκος

Ροή Ειδήσεων