Βασικά είδη διατροφής σε 1000 οικογένειες

Βασικά είδη διατροφής σε 1000 οικογένειες


Η ελληνική εταιρεία Elbisco (Elite, Aλλατίνη & Κρις Κρις)  σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» υλοποιούν ένα πρόγραμμα προσφοράς από είδη, βασικά για τη διατροφή μας, που ως σκοπό έχει να στηρίξει τουλάχιστον 1.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Το “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” έχει αναλάβει το ρόλο της μεσολάβησης, γνωστοποιώντας σε κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων, τη δυνατότητα αποστολής τροφίμων, προκειμένου να διατεθούν σε αυτές τις οικογένειες.
Πιο συγκεκριμένα: Τα προϊόντα Κρις Κρις Ψωμί τοστ σταρένιο 700γρ., Elite Φρυγανιές κλασικές σίτου 500γρ., Αλλατίνη Μπισκότα Petit Beurre κλασικά 225γρ. & Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.000γρ, θα προσφέρονται 20% φθηνότερα. Την προσφορά θα τη βρίσκει κανείς σε επιλεγμένα καταστήματα κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2012.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με κάθε αγορά των παραπάνω προϊόντων, οι αγαπημένες μάρκες των καταναλωτών, θα διαθέσουν το 5% από τις πωλήσεις τους προς τα καταστήματα που θα συμμετάσχουν στην ενέργεια την συγκεκριμένη περίοδο για την στήριξη τουλάχιστον 1.000 οικογενειών, σε είδος.
Τα προϊόντα ELITE, ΑΛΛΑΤΙΝΗ και ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ εγγυώνται ότι για χρονική περίοδο 3 μηνών, κάθε οικογένεια θα λαμβάνει μηνιαία από 4 τεμάχια από κάθε ένα από τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια ανεξάρτητα από την επίτευξη των πωλήσεων προς τα καταστήματα.
Ο αριθμός των οικογενειών που θα ενισχυθούν θα αυξηθεί σε περίπτωση που το 5% επί των πωλήσεων είναι μεγαλύτερο από την αξία των προϊόντων που έχουν αποσταλεί. Τότε θα πραγματοποιηθεί νέα αποστολή προϊόντων σε περισσότερες οικογένειες.

Είναι σημαντικό, να μπορούμε όλοι μας να έχουμε τα βασικά.
Γι’ αυτό κάθε αγορά σας μετράει!