Μανικιούρ Converse

Μανικιούρ Converse

Κολλημένες με τα starάκια;;; Υιοθετήστε το αγαπημένο σας σχέδιο από τα αθλητικά παπούτσια τώρα και στα νύχια σας. Είναι σχετικά απλό φτάνει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Ξεκινήστε περνώντας δύο φορές ένα μαύρο βερνίκι. Στη συνέχεια περάστε από πάνω αλλά όχι σε όλη την επιφάνεια του νυχιού ένα λευκό βερνίκι. Φροντίστε να ξεκινάει από την άκρη και να μην υπερβαίνει το 1/3 του νυχιού. Έπειτα με ένα ειδικό μολύβι φτιάξτε 6 μικρές τελείες με ασημί βερνίκι (τρεις αριστερά και τρεις δεξιά). Έτσι θα φαίνεται σαν να έχετε σχηματίσει τις τρύπες για τα κορδόνια.

Μετά με τη βοήθεια πάλι ενός ειδικού μολυβιού και με λευκό βερνίκι τραβήξτε μια λευκή γραμμή ανάμεσα στην πρώτη σειρά με τις ασημί μπίλιες. Μετά τραβήξτε δύο διαγώνιες γραμμές ώστε να δημιουργήσετε ένα “Χ” και επαναλάβετε ακόμα μια φορά. Τέλος ενώστε με μια ευθεία γραμμή τις δύο τελευταίες μπίλιες. Μετά ζωγραφίστε μια μαύρη τελεία μέσα σε καθεμιά από τις ασημί.

Το τελευταίο βήμα είναι να σχηματίσετε μια μαύρη κυρτή γραμμή μέσα στο λευκό πλαίσιο.

Εάν θέλετε περνάτε και το ειδικό γυαλιστικό στο τέλος για να κάνετε τα νύχια σας να δείχνουν πιο λαμπερά.

Για τα υπόλοιπα νύχια σας μπορείτε να βάλετε άλλα χρώματα ή απλά να σχηματίσετε μόνο το μπροστινό λευκό πλαίσιο με μια λεπτή μαύρη γραμμή προς τα μέσα.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις οδηγίες

Ροή Ειδήσεων