Μητέρα για πρώτη φορά

Μητέρα για πρώτη φορά

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2009/10/MITERA_GIA_PROTI_FORA-170x150.jpg" alt="Μητέρα για Πρώτη Φορά" title="Μητέρα για Πρώτη Φορά" class="alignnone size-thumbnail wp-image-3609" />Ξέχασε το <strong>μωρό σου </strong>για ένα λεπτό και σκέψου για λίγο τον <strong>εαυτό σου</strong>. Όταν γίνεσαι μητέρα για πρώτη φορά, <strong>αλλάζει ο κόσμος σου </strong>για πάντα.

Ξέχασε το μωρό σου για ένα λεπτό και σκέψου για λίγο τον εαυτό σου.
Όταν γίνεσαι μητέρα για πρώτη φορά, αλλάζει ο κόσμος σου για πάντα.

Ελάχιστες γυναίκες είναι προετοιμασμένες γι’ αυτές τις ριζικές αλλαγές στην ταυτότητα, στα συναισθήματα και στις σχέσεις με τους φίλους, την οικογένεια και, ιδίως, τον πατέρα του παιδιού τους. Στο βιβλίο αυτό, που έσπασε τη σιωπή γύρω από το συγκλονιστικό από όλες τις απόψεις γεγονός της μητρότητας, η Κέιτ Φάιτζες βασίζεται σε ιατρικά και ιστορικά αρχεία, καθώς και σε προσωπικές μαρτυρίες, προκειμένου να διαβεβαιώσει όλες τις νέες μητέρες ότι δε χρειάζεται να ανησυχούν όταν ζορίζονται και τα βρίσκουν σκούρα, γιατί αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, και δε θα αργήσει η μέρα που θα απολαμβάνουν ήρεμα και χαλαρά την κάθε στιγμή με το μωράκι τους.

“Ένα πλήρες εγχειρίδιο για τις φοβίες, την κόπωση, το άγχος και τα έντονα συναισθήματα που βιώνει μια γυναίκα μετά τη γέννα. Ένα βιβλίο που μπορεί να καταστεί διαχρονικό.”
THE TIMES

Συγγραφέας: Κέιτ Φάιτζες, Αγγλία
Μετάφραση: Κασσιανή Μπουλούκου
Σειρά: Για να ζούμε καλύτερα
Πρώτη έκδοση: Ιούνιος 2009
Σελ.: 368
Τιμή: 15,50 €
Εκδόσεις: Ψυχογιός

Ας γνωρίσουμε τη συγγραφέα

Η Κέιτ Φάιτζες γεννήθηκε το 1957. Σπούδασε αραβική και ρωσική λογοτεχνία. Εργάστηκε για έξι χρόνια στον εκδοτικό οίκο Pandora Press. Είναι συγγραφέας βιβλίων και αρθρογράφος στις εφημερίδες Guardian, The Times κ.ά. Ζει στο Λονδίνο.