Νέα Substiane [+]: Καινοτομία για την ώριμη επιδερμίδα από την La Roche-Posay

Νέα Substiane [+]: Καινοτομία για την ώριμη επιδερμίδα από την La Roche-Posay

Η La Roche-Posay, η μάρκα που συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι λανσάροντας τη νέα σειρά Substiane [+] καινοτομεί στην ώριμη επιδερμίδα ενισχύοντας την αντιγηραντική φροντίδα που ενεργοποιεί τα κύτταρα του στηρικτικού ιστού και “αντιστρέφει” τη διαδικασία γήρανσης.

Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσική διαδικασία που οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων, καθώς επίσης στην απώλεια της ελαστικότητας και της λάμψης της επιδερμίδας. Ωστόσο, τα συμπτώματα της γήρανσης παρουσιάζουν διαφορετική εικόνα καθώς αλλάζει η ηλικία των γυναικών. Κύριο σύμπτωμα, καθώς και πηγή ανησυχίας, στις γυναίκες 40-50 ετών είναι οι ρυτίδες, ενώ στις γυναίκες 50 ετών και άνω είναι η απώλεια σφριγηλότητας, η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου και η εντονότερη ξηρότητα. Οι γυναίκες αυτές χρειάζονται μια εξειδικευμένη αντιγηραντική φροντίδα που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα συγκεκριμένα συμπτώματα, βοηθώντας την επιδερμίδα να ανακτήσει την άνεση και τη λάμψη της.

Η La Roche-Posay, πρωτοπόρος στις μεγαλύτερες εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας, καινοτομεί με τη νέα SUBSTIANE [+], η οποία στοχεύει απευθείας στον κύριο παράγοντα της γήρανσης, δηλαδή στα συγκεκριμένα αυτά κύτταρα του στηρικτικού ιστού. Η σύνθεσή της με PRO-XYLANEΤΜ εμπλουτίζεται με ένα αποκλειστικό δραστικό συστατικό που ενεργοποιεί τα κύτταρα στήριξης και “αντιστρέφει” τη διαδικασία γήρανσης: το LINACTYL. Χάρη λοιπόν στη νέα σύνθεσή της, η SUBSTIANE [+] προσφέρει αντιγηραντική φροντίδα αναδόμησης σε βάθος, ενεργοποιεί την ανασύσταση της θεμελιώδους ουσίας και συμβάλει στη διαρκή αποκατάσταση της στήριξης και της άνεσης της επιδερμίδας.