ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ: Καλοκαιρινό Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ: Καλοκαιρινό Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Το ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ καλωσορίζει τη νέα σεζόν και με αφορμή την ανανέωση της συλλογής του διοργανώνει μεγάλο bazaar εκπτώσεων έως 70% στα καταστήματα Αλίμου και Κολωνακίου μέχρι και τις 18 Ιουνίου.
Ειδικά για τους εργασιομανείς ή τους νυχτερινούς περιπατητές, το κατάστημα του Αλίμου επεκτείνει το ωράριό του και σας προσκαλεί After Hours κάθε Τετάρτη μέχρι τις 12.00 το βράδυ για μία lounge περιήγηση ανάμεσα στις συλλογές επώνυμων προϊόντων υψηλής αισθητικής του ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ!

Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές και αναδείξτε το προσωπικό σας ύφος ανανεώνοντας το χώρο σας μέσα από τις εντυπωσιακές και εξατομικευμένες προτάσεις διακόσμησης σε ιδανικές τιμές! Επιλέξτε ανάμεσα από άνετες κρεβατοκάμαρες, φιλόξενους καναπέδες και πολυθρόνες με μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και χρώματα, καλοσχεδιασμένα συστήματα τοίχου, τραπεζαρίες, μικροέπιπλα φωτιστικά και χαλιά, τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στο γούστο και σέβονται τις ανάγκες σας!

Με το νέο μεγάλο bazaar το ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ υποδέχεται τις νέες τάσεις στην διακόσμηση του σπιτιού και σας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες. Εκπτώσεις στην τιμή, λοιπόν, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα ή την εξυπηρέτηση υπόσχονται τα καταστήματα ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ του Αλίμου και του Κολωνακίου και σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι, με μοναδικό προορισμό την ανανέωση του χώρου σας, αλλά και της διάθεσής σας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ: 210 6601 200, www.neokatoikein.gr
ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ ΑΛΙΜΟΥ: Λ. Ποσειδώνος 49, τηλ.: 210 9881190, 210 9884135
ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ: Βουκουρεστίου 48, τηλ.: 210 3628169, 210 3648354