Νικήστε τις ρυτίδες με τη νέα κρέμα Benefiance WrinkleResist24 της Shiseido

Νικήστε τις ρυτίδες με τη νέα κρέμα Benefiance WrinkleResist24 της Shiseido

Ένα νέο προϊόν με δυναμική σύνθεση ενάντια στις ρυτίδες των ματιών δημιούργησε για εσάς η Shiseido.

Χάρη στην ειδική της φόρμουλα η Intensive Eye Contour Cream της σειράς Benefiance WrinkleResist24 είναι ειδικά σχεδιασμένη να καταπολεμά και τους 5 τύπους ρυτίδων στην περιοχή των ματιών (Ρυτίδες στην εξωτερική και εσωτερική γωνία των ματιών, ρυτίδες κάτω από τα μάτια, πτυχώσεις βλεφάρων και λεπτές γραμμές στην περιοχή του οιδήματος κάτω από τα μάτια).

Όπως όλη η σειρά Wrinkle Resist 24 έτσι και η νέα κρέμα ματιών έχει διπλή δράση. Χάρη στο εκχύλισμα Mukurossi, η σειρά WrinkleResist24 στοχεύει στις αιτίες που ενεργοποιούν το σχηματισμό ρυτίδων, και δίνει στην επιδερμίδα τη δύναμη να αντιστέκεται στις ρυτίδες, προκειμένου να διατηρεί τη νεανική της όψη. Η νέα κρέμα ματιών περιέχει επίσης τα δραστικά φυτικά εκχυλίσματα Chrorella και Gambir που έχουν την ιδιότητα να λειτουργούν συλλογικά ώστε να αναστέλλουν τη φθορά των ρυτίδων. Επίσης συμβάλλει στη μείωση όλων των τύπων ρυτίδων.

Το 98% των γυναικών που την δοκίμασαν δήλωσαν ότι την λατρεύουν και ότι διαπίστωσαν ορατά αποτελέσματα πολύ γρήγορα και άμεση βελτίωση ήδη από την πρώτη εφαρμογή!

Εσείς θα την δοκιμάσετε;

Ροή Ειδήσεων