Οι δραστηριότητες του Ανοιχτού Σχολείου έρχονται και στο χώρο σας!

Οι δραστηριότητες του Ανοιχτού Σχολείου έρχονται και στο χώρο σας!

Για άλλη μια φορά το Ανοιχτό Σχολείο καινοτομεί και σας κάνει δύο ξεχωριστές προτάσεις που μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στις ανάγκες του παιδιού σας και των φίλων του.

Ετοιμάζοντας το πάρτι μου!

Στόχος του εργαστηρίου είναι το παιδί, μόνο του ή με παρέα (έως 4 άτομα) να οργανώσει το πάρτι του. Με αυτό τον τρόπο οι συμμετέχοντες μαθαίνουν μέσα από την πράξη, πώς να βάζουν στόχους και να τους υλοποιούν, πως να οργανώνονται, να συνεργάζονται, να γίνονται δημιουργικοί και παράλληλα να νιώθουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό που νοιώθει ένας «δημιουργός» όταν ολοκληρώνει τη δουλειά του. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά, με την βοήθεια του συντονιστή μπορούν να κάνουν κάποιες ή όλες από τις κάτωθι δραστηριότητες:

Να ετοιμάσουν τα προσκλητήρια
Να φτιάξουν την τούρτα
Να ετοιμάσουν κάποιους μεζέδες για το πάρτι
Να αποφασίσουν για τη διακόσμηση
Να οργανώσουν δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα παιδιά

Σημείωση: Ο αριθμός των συναντήσεων και το κόστος του εργαστηρίου προσαρμόζεται ανάλογα με τις δραστηριότητες που θα γίνουν και τα άτομα που θα συμμετέχουν.

Χρώματα, μπογιές και άλλα πολλά για να αλλάξουμε πράγματα παλιά

Στόχος αυτού του δημιουργικού εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους, να γίνονται δημιουργικοί, να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και να βρίσκουν ξεχωριστούς τρόπους να υλοποιήσουν αυτά που ονειρεύονται.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου βοηθάμε τα παιδιάνα ανανεώσουν παλιά αντικείμενα (πχ: ποδήλατο, γλάστρες, καρέκλες, τραπεζάκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε), αξιοποιούμε τοίχους που χρειάζονται βάψιμο, δημιουργούμε ευχάριστες χρωματιστές γωνιές μέσα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τα παιδια γίνονται μάστορες και με την βοήθεια του συντονιστή προσπαθούν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους και να ανανεώσουν το χώρο τους.

Σημείωση: Στο κάθε εργαστήριο μπορούν να συμμετέχουν έως 4 παιδιά. Οι συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν και το κόστος του εργαστηρίου εξαρτάται από τους στόχους που θα βάλουμε και τις ηλικίες των συμμετεχόντων.

*Τα παρακάτω εργαστήρια μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο μας ή στο χώρο σας.

Ανοιχτό Σχολείο
Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία
Τηλ: 2106640433

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης:Ανοιχτό Σχολείο

Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία 19002

Site: www.anoixto-sxoleio.gr

e-mail: [email protected]

Τηλ: 2106640433

Ροή Ειδήσεων