Ονειρεμένα αυτοκόλλητα για το παιδικό δωμάτιο!

Ονειρεμένα αυτοκόλλητα για το παιδικό δωμάτιο!

Αν αναζητάτε εύκολες λύσεις για να διακοσμήσετε ή να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο, τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ιδανικά! Στολίζουν τους τοίχους, ξεκολλούν εύκολα χωρίς να αφήνουν σημάδια και δίνουν στο δωμάτιο νέα όψη!

Στο Ε-wallsticker.gr θα βρείτε άπειρα σχέδια! Για το βρεφικό, το παιδικό δωμάτιο αλλά και για όλο το υπόλοιπο σπίτι. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το σχέδιο ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ που είναι σε λευκό χρώμα. Ιδανικό για χρωματιστούς τοίχους και… για όνειρα γλυκά!

 

Αγαπήσαμε όμως πολύ και αυτό το αυτοκόλλητο τοίχου ‘Τσίρκο’, από το Babycarrots.gr! Είναι της εταιρίας  MIMI’lou , μια αυτοκόλλητη μπορντούρα συνολικού μήκους 5μ. που εμφανίζει ένα πανέμορφο σκηνικό τσίρκου με παιχνιδιάρικα ζωάκια σε υπέροχα σχέδια και ζωντανά χρώματα. Δημιουργούν μία χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο ενώ τα αυτοκόλλητα κολλούνται πολύ εύκολα σε λείες επιφάνειες (τοίχο, τζάμι, έπιπλο κ.λπ.) και αν χρειαστεί μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να αφήσουν σημάδι.

 


Στο Stickme.gr πάλι, λατρέψαμε αυτό το αυτοκόλλητο ΣΚΥΛΑΚΙ! Είναι φτιαγμένα απο ματ βινύλιο και εφαρμόζεται ή αφαιρείται  πανεύκολα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες και η ειδική κάρτα εφαρμογής. Και στο on line shop θα βρείτε άπειρα σχέδια για να επιλέξετε ποιο προτιμάτε!

 

 

Αν πάλι αγαπάτε τα προϊόντα HABA, στο Toys.gr θα βρείτε τα αυτοκόλλητα της συγκεκριμένης εταιρίας. Αυτές οι καρδιές της Πία, θα κάνουν το παιδικό δωμάτιο να δείχνει παραμυθένιο! Κάθε σετ περιλαμβάνει 2 θεματολογίες, από 3 καρτέλες η κάθε μία.

 

 

Υπέροχο είναι και το σετ Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ από το Stickit.gr! Η συλλογή περιέχει 30 αυτοκόλλητα με ζωάκια , ψαράκια , πάγους , κοχύλια, φύκια  & επιπλέον δεκάδες φυσαλίδες. Κάθε αυτοκόλλητο είναι χωριστό για να το κολλήσετε σε όποιο σημείο προτιμάτε!

Ενώ στο Sticky.gr ανακαλύψαμε αυτό το σετ ΝΕΡΑΪΔΑ , για μικρά αλλά και μεγάλα κορίτσια. Αποτελείται από 1 νεράιδα και το λουλούδι, είναι φτιαγμένα από ματ βινύλιο, δείχνουν σαν βαμμένα στον τοίχο και είναι μη τοξικά.

Ροή Ειδήσεων