“Ο Ζαχαροζυμωμένος” στο Θέατρο Ημέρας (29/12)

“Ο Ζαχαροζυμωμένος” στο Θέατρο Ημέρας (29/12)

Το Θέατρο της Ημέρας συμπληρώνοντας εφέτος 20 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς προσφοράς στο παιδί αλλά και τους ενήλικες που ασχολούνται με αυτό και τη δημιουργική ψυχαγωγία του εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την ομάδα ΣυνArtηση παρουσιάζοντας τον «Ζαχαροζυμωμένο»! Μια παράσταση με κούκλες και ηθοποιό για παιδιά και ενήλικες, πέρα από όσα ξέρετε για το κουκλοθέατρο! Η Εμμανουέλα Καποκάκη καλεί μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, στις 5.30 μ.μ. να ακούσουν και να δουν μια ιστορία… όλο γλύκα! Το έργο βασίζεται στο παραδοσιακό παραμύθι της Μάνης: «Η Ταρώ κι ο Ζαχαροζυμωμένος» σε απόδοση της Αθηνάς Μπίνιου (Εκδόσεις Πατάκη).
Ηθοποιός, ανθρώπινης διάστασης κούκλα, κούκλα Muppet σε συνδυασμό με μέλη ανθρώπινου σώματος, γαντόκουκλες, μικρές κούκλες άμεσης κίνησης, δισδιάστατες φιγούρες και μηχανικά παιχνίδια, δαχτυλόκουκλες, σ’ έναν χορό μεταξύ σώματος, σκηνικού και κούκλας, γεννάν την παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Η υπόθεση του έργου:

Η Ταρώ θα πλάσει τον ιδανικό σύντροφο των ονείρων της, τον Ζαχαροζυμωμένο, από ζυμάρι. Ζωντανεύει από την αγάπη της αλλά της ζητάει μια μόνον χάρη. Όμως, μόλις η Ταρώ παραβεί την μοναδική του επιθυμία, τον χάνει. Αναζητώντας τον, ωριμάζει σαν γυναίκα και όταν ξανασμίγουν για πάντα, δημιουργούν την δική τους ευτυχισμένη οικογένεια. Ένα μαγικό ταξίδι σ’ ένα εικαστικό, μουσικό, ποιητικό παραμύθι με παιδική φρεσκάδα, χιούμορ και ευαισθησία.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη
Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος

Πού; Θέατρο της Ημέρας, Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (πλησίον Metro-Πανόρμου, έξοδος Χατζηκωνσταντή)
Πότε; Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, στις 5.30 μ.μ.
Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων: Τηλ.: 210-6929090, 210-6995777
Γενική είσοδος: 8€

Ροή Ειδήσεων