Ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, Δημήτρης Γρηγοράκης, στο Public Συντάγματος!

Ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, Δημήτρης Γρηγοράκης, στο Public Συντάγματος!

Tο Public φιλοξενεί τον αγαπημένο κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη στο Public Συντάγματος την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011, ώρα 19.00 (σαλόνι βιβλίου, 3ος όροφος), ο οποίος θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο «Η νέα αντιοξειδωτική Δίαιτα ΟRAC». Tο βιβλίο αναφέρεται στις νέες ανακαλύψεις για τις επιδράσεις των τροφών στο σώμα μας, όπως προκύπτουν από επιστημονική έρευνα στο χώρο της Διατροφής και Διαιτολογίας.

Ο διακεκριμένος και πεπειραμένος κλινικός διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΒΗΤΑ, παρουσιάζουν το σκεπτικό της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ORAC, που σκοπό έχει να καθοδηγήσει τον καταναλωτή στην επιλογή τροφών ανώτατης βιολογικής αξίας, έτσι ώστε να επιτυγχάνει την καλή λειτουργία των κυττάρων του σώματος και τον αποτελεσματικότερο μεταβολισμό και να αναβαθμίζεται η άμυνα του οργανισμού, προλαμβάνοντας τα φαινόμενα της γήρανσης των ιστών.

Η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν την παχυσαρκία, την κατάθλιψη, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, το σακχαρώδη διαβήτη, την πρόωρη γήρανση και άλλα χρόνια νοσήματα. Απευθυνόμενη σε όλους, το βιβλίο δεσμεύεται μέσω απλών βημάτων που εύκολα μπορεί να εφαρμόσει κανείς, να ανατρέψει τις επικρατούσες αντιλήψεις γύρω από την δίαιτα και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής.

Εκτός από τον συγγραφέα, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι ακόλουθοι ομιλητές: Γεωργία Καπώλη, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc-Αντιπρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και ο Δρ Νικηφόρος Κλήμης, Χειρουργός Μαιευτήρ Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το ρόλο της συντονίστριας θα αναλάβει η Εύα Ντελιδάκη, δημοσιογράφος – συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα…
O Δημήτρης Γρηγοράκης είναι Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc, ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου «ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ-ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ». Από την έναρξη της σταδιοδρομίας του μέχρι και σήμερα παρεμβαίνει δυναμικά στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχοντας πάνω από 2.500 δημοσιευμένα άρθρα σε ημερήσιες εφημερίδες και σε περιοδικά. Πάνω από μια δωδεκαετία, εκτελεί χρέη βασικού επιστημονικού συνεργάτη σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης των τηλεοπτικών σταθμών ΕΤ1, STAR CHANNEL, ANTENNA και MEGA. Λαμβάνει μέρος σε πλήθος ερευνών, ως ομιλητής σε πολυάριθμα συνέδρια-ημερίδες και διαθέτει πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Τα καταστήματα Public πραγματοποιούν μια εκδήλωση με μεγάλη σημασία καθώς αφορά στην υγεία και την καλοζωία όλων. Παρέχουν την δυνατότητα να γνωρίσει κανείς από κοντά τον διάσημο διαιτολόγο-διατροφολόγο, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την εξειδικευμένη γνώση του, κι έχει βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες να καλυτερεύσουν την διατροφική και την ψυχική υγεία τους.

Ροή Ειδήσεων