Παιχνίδι και κολύμπι στο Καράβι

Παιχνίδι και κολύμπι στο Καράβι

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2010/07/karavi-170x150.jpg" alt="" title="karavi" class="alignnone size-thumbnail wp-image-23920" />Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο, προτιμήστε το καθημερινή. Όχι, για άλλο λόγο, αλλά με τα παιδιά, η πολυκοσμία δεν είναι και η πλέον ιδανική κατάσταση. Κατά τ’ άλλα, εδώ θα βρείτε έναν παραθαλάσσιο χώρο αναψυχής 30 στρεμμάτων, με παραλία που έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία και μεγάλη ποικιλία από water sports.

Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο, προτιμήστε το καθημερινή. Όχι, για άλλο λόγο, αλλά με τα παιδιά, η πολυκοσμία δεν είναι και η πλέον ιδανική κατάσταση. Κατά τ’ άλλα, εδώ θα βρείτε έναν παραθαλάσσιο χώρο αναψυχής 30 στρεμμάτων, με παραλία που έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία και μεγάλη ποικιλία από water sports. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται γήπεδα beach volley και beach soccer, εστιατόριο και beach bar. Η παραλία του είναι μια όμορφη και οργανωμένη αμμουδιά με ομπρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ. Συγκεκριμένα, στο Καράβι του Σχοινιά μπορείτε να επιδοθείτε σε wakeboard, water ski και windsurfing, ενώ στις εγκαταστάσεις υπάρχουν επίσης τρία γήπεδα beach volley διεθνών προδιαγραφών, στρωμένα με άμμο εξαιρετικής ποιότητας. Το Καράβι αποτελεί τη καλύτερη λύση γι’ αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την διασκέδασή τους με την άνεση, την προσιτή πολυτέλεια, την προσεγμένη αισθητική και το φιλικό περιβάλλον, την ασφάλεια και την άριστη υγιεινή στους χώρους.
Η παραλία επίσης έχει Beach bar και εστιατόριο για ένα δροσερό διάλειμμα από την ένταση των αθλημάτων, ενώ απουσιάζουν πλήρως τα φουσκωτά παιχνίδια.
Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ η ξαπλώστρα στοιχίζει 4 ευρώ.
Καράβι του Σχοινιά: Λ. Ποσειδώνος 198, Μαραθώνας, τηλ. 22940 55950.