Πασχαλινές δημιουργίες

Πασχαλινές δημιουργίες

Το Πάσχα πλησιάζει κι εμείς όλο και σκεφτόμαστε βαφτιστήρια και αγαπημένους φίλους και συγγενείς στους οποίους θα θέλαμε να προσφέρουμε μια ιδιαίτερη, χειροποίητη λαμπάδα ή κάποιο άλλο δώρο αναμνηστικό, έτσι για το καλό των ημερών. H i4d μας προσκαλεί να γιορτάσουμε το Πάσχα, με τη νέα συλλογή από λαμπάδες και είδη διακόσμησης, με μια EYE for Design ματιά!

Τα πορσελάνινα Rosenthal Funky rabbits είναι πάντα favorites και έρχονται σε 3 χρώματα: μαύρο, χρυσό και επάργυρο, πάνε παντού μαζί σας!:) ή μπορούν να μπουν σε plexi box αν επιθυμείτε και αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού. Η τιμή για το κάθε ένα είναι 105 ευρώ και 140 ευρώ μέσα σε plexi box συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Οι χειροποίητες λαμπάδες είναι “minimal με άποψη” και συνοδεύονται από εξαιρετικά χειροποίητα κουτιά, σε παιδικά σχέδια, γυναικεία, αλλά και αντρικά !!!Η τιμή για την κάθε μία είναι 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η i4d συνεχίζει δυναμικά την εξέλιξή της και στην Ελλάδα ανοίγοντας περίπτερο στο Golden Hall τον Απρίλιο, στο οποίο θα βρείτε τα νέα σχέδια κοσμήματα και είδη σπιτιού, σχεδιασμένα από την Αλεξάνδρα Κούμπα αποκλειστικά για την i4d και βέβαια τη μοναδική συλλογή των επίσημων κοσμημάτων και αξεσουάρ για τα Special Olympics World Summer Games Athens 2011 που θα γίνουν τον Ιούνιο στην Αθήνα.