Πισίνα Hilton: σταθερή αξία!

Πισίνα Hilton: σταθερή αξία!

Το καλοκαίρι, η πισίνα του Hilton αποτελεί την καλύτερη πρόταση για κολύμπι και ηλιοθεραπεία στο κέντρο της πόλης. Με διαστάσεις 25 Χ 15 μ., άνετες ξαπλώστρες, πρόθυμο προσωπικό και καθαρές εγκαταστάσεις αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη πρόταση για μια μικρή απόδραση στην Αθήνα. Στελέχη των γύρω εταιρειών που χαλαρώνουν μετά το γραφείο, μοντέλα, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες ανανεώνουν το ραντεβού τους κάθε χρόνο στη μεγαλύτερη πισίνα της πόλης.

Μάλιστα, τo Oasis Pool Bar & Grill που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης των Αθηναίων, όχι μόνο για καφέ, αλλά και για lunch break, αφού σερβίρει νόστιμα πιάτα σ’ ένα δροσερό περιβάλλον με υπέροχη θέα στην πισίνα. Απολαύστε σαλάτα με σπαράγγια και cottage cheese, χαλούμι πανέ με πολέντα, ψητές γαρίδες με λάιμ αλλά και λιγκουίνι με ρικότα, μεσογειακό club sandwich και κλασικό hot dog με τηγανητές πατάτες και σος μουστάρδας. Εκτός από φυσικούς χυμούς και αναψυκτικά, το Oasis διαθέτει μεγάλη ποικιλία Smoothies, τονωτικών ποτών με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών. Δοκιμάστε το Pool Paradise με πεπόνι, μούρα και μέλι ή το Healthy Mind με ροδάκινο, γιαούρτι και αμύγδαλο.

Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8:00 έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €25 τις καθημερινές και €40 τα Σαββατοκύριακα. Επειδή μάλλον δεν θα μείνετε στη μία επίσκεψη, ενημερωθείτε για τα πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν! Επίσης, σκεφθείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μηνιαίας, τρίμηνης ή πεντάμηνης συνδρομής. Γιατί να ταλαιπωρείστε στο δρόμο προς την παραλιακή, οταν μπορείτε ν’ απολαμβάνετε το μπάνιο σας στο κέντρο της Αθήνας όλο το καλοκαίρι;

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281801.