Πού γίνεται το εμβόλιο κατά της Νέας Γρίπης

Πού γίνεται το εμβόλιο κατά της Νέας Γρίπης

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού εναντίον της νέας γρίπης, ενώ υπάρχουν εκκλήσεις εκ μέρους των ειδικών, καθώς τα θύματα της νέας γρίπης έφτασαν τα 14 στη χώρα μας, να εμβολιαστούν οπωσδήποτε οι ευπαθείς ομάδες. Στα νοσοκομεία, οι εμβολιασμοί του κοινού γίνονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες...

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από την έναρξη των εμβολιασμών στις 16 Νοεμβρίου έως χθες είχαν εμβολιαστεί συνολικά 36.123 άτομα.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται ο εμβολιασμός του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού εναντίον της νέας γρίπης, ενώ υπάρχουν εκκλήσεις εκ μέρους των ειδικών, καθώς τα θύματα της νέας γρίπης έφτασαν τα 14 στη χώρα μας, να εμβολιαστούν οπωσδήποτε οι ευπαθείς ομάδες.

Πού γίνονται οι εμβολιασμοί: Οι εμβολιασμοί γίνονται στα εμβολιαστικά κέντρα των νοσοκομείων (κρατικών, πανεπιστημιακών, στρατιωτικών, ιδιωτικών με περισσότερες από 150 κλίνες), καθώς και στα Κέντρα Υγείας και στα Ιατρεία του ΙΚΑ που λειτουργούν ως εμβολιαστικά κέντρα.
Στα νοσοκομεία, οι εμβολιασμοί του κοινού γίνονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, εκτός κι αν εφημερεύουν.

Πληροφορίες για τα εμβολιαστικά κέντρα μπορούν να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στην τηλεφωνική γραμμή 1135 του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).