Σανάδες και Word of Mouth στο Μέγαρο Μουσικής στις 3 Μαρτίου

Σανάδες και Word of Mouth στο Μέγαρο Μουσικής στις 3 Μαρτίου

Μια ξεχωριστή a capella μουσική παράσταση με διασκευές από Τσιτσάνη μέχρι Shakira κι από Κουρτ Βάιλ και Κοέν μέχρι Rage Against the Machine δίνουν αυτό το Σάββατο πολυφωνικό γυναικείο γκρουπ Σανάδες και το human beatbox ντουέτο Word of Mouth, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι Σανάδες και οι Word of Mouth, δυο νέα ελληνικά σχήματα με διαφορετικές μουσικές καταβολές αλλά (κοινό) σήμα κατατεθέν το «υπερόπλο» της φωνής (και του μικροφώνου) τους, ικανό να παραγκωνίσει οποιοδήποτε μουσικό όργανο και να αναμετρηθεί με κάθε είδος μουσικής, εισβάλλουν ηχητικά στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή μια απρόβλεπτη παράσταση a capella που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Banquet.

Ένα project αντιπροσωπευτικό της τρίχρονης συνεργασίας τους, με ανανεωμένο ρεπερτόριο και μπόλικο χιούμορ, με πειραματισμούς δικών τους συνθέσεων και διασκευές τραγουδιών απ’ όλο τον κόσμο: ελληνικών και ξένων, παραδοσιακών και σύγχρονων, κλασικών και ροκ, από Τσιτσάνη μέχρι Shakira κι από Κουρτ Βάιλ και Κοέν μέχρι Rage Against Τhe Machine και Φοίβο Δεληβοριά. Πιστοί στο στόχο τους να εξερευνήσουν τα όρια της ανθρώπινης φωνής, Σανάδες (Μάτα Κούρτη, Μαρία Κώττη, Σοφία Σαρρή, Μαριαστέλλα Τζανουδάκη) και Word of Mouth (El Pap Chico, Bitman) δημιουργούν για μία ακόμη φορά ένα δικό τους ηχητικό σύμπαν που συστέλλεται και διαστέλλεται συμπυκνώνοντας την πολυφωνική παράδοση, τους σύγχρονους πειραματισμούς και τη hip hop κουλτούρα. Φιλοδοξώντας στη συμμετοχή του κοινού σ’ένα πρωτότυπο μουσικό παιχνίδι όπου όλα είναι πιθανά…

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
(Αίθουσα Banquet)
Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα
210 7282333

Τιμές εισιτηρίων
€20,00 (Γενική Είσοδος) / Ειδικές τιμές: €5,00 (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ) – 10,00 (65+, πολύτεκνοι)

Ροή Ειδήσεων