Τα ωραιότερα παιχνίδια είναι Mi Kapa Toys

Τα ωραιότερα παιχνίδια είναι Mi Kapa Toys

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2010/01/wagon-166x150.jpg" alt="βαγόνι" title="βαγόνι" class="alignnone size-thumbnail wp-image-9628" />Ποδήλατα, βεσπάκια, συλλεκτικά ράλι, ξύλινα παιχνίδια που όμοιά τους δεν έχετε ξαναδεί, μεταλλικά συλλεκτικά τρενάκια ή και παιχνίδια για συλλογές ενηλίκων, τα αγαπημένα της κουζινικά, ζωάκια για τα μωρά, αλλά και βρεφικά είδη και κουκλίστικες μπομπονιέρες, που θα σας εντυπωσιάσουν με την πρωτοτυπία τους και την ποιότητά τους.

Η MI KAPA TOYS εξειδικεύεται στην εισαγωγή ξύλινων παιχνιδιών ευρωπαϊκής προέλευσης υψηλών προδιαγραφών και με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Απευθύνονται στους «μικρούς» καταναλωτές, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, καθώς και στην καλλιέργεια της φιλικότητας απέναντι στο περιβάλλον, λόγω του οικολογικού τους χαρακτήρα. (Το ξύλο που χρησιμοποιείται προέρχεται από γερασμένα δέντρα).

Τα παλαιά μεταλλικά – τσίγκινα παιχνίδια, συμπληρώνουν το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας, στοχεύοντας σε αγοραστικό κοινό μεγαλύτερων ηλικιών και διακρίνονται για την συλλεκτική τους αξία.

βαγόνιΗ επιλογή των προϊόντων βασίζεται στην πρωτοτυπία και την ποιότητα, καθώς και στην ευρύτατη χρηστικότητά τους (εφαρμογή σε ποικίλους χώρους δραστηριοτήτων, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ιδρύματα, παιδιατρεία και άλλοι χώροι φιλοξενίας παιδιών).

Επισκεφθείτε μας στα νέα μας εκθετήρια, Ιφιγενείας 64 στην Καλλιθέα και γνωρίστε απο κοντά τις μοναδικές παιχνιδο-συλλογές μας.

Ιστοσελίδα: www.mikapatoys.gr

ποδήλατο 2μπομπονιέρεςσετ κουζινικών