Τώρα δημιουργήστε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο και από το Facebook!

Τώρα δημιουργήστε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο και από το Facebook!

Γνωρίζετε ότι τα ωραιότερα έπιπλα και αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο τα βρίσκετε μόνο στο Cilek.gr! Ξέρετε ότι έχει τα πιο εντυπωσιακά σχέδια, σε άριστη ποιότητα και τιμές!

Σας θυμίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα σε 12 άτοκες δόσεις! Κι ασφαλώς είναι περιττό να προσθέσουμε πως κλικάροντας στο cilek.gr, μπορείτε να δείτε όλες τις προτάσεις και τα προϊόντα.

Τώρα, το e-shop του Cilek.gr, είναι και στο Facebook! Και πολύ απλά, μπαίνοντας στη σελίδα https://apps.facebook.com/cilekgr/

Μπορείτε να απολαύσετε χρώματα, σχέδια, ιδέες σε βρεφικά – παιδικά και εφηβικά δωμάτια!

Γιατί τα παιδικά έπιπλα κι αξεσουάρ Cilek, ξεχωρίζουν μακράν!

Όσο για τις μεγάλες προσφορές τους, δείτε και μόνοι σας!

Το κρεβάτι Split Joy 1301 σε συνδυασμό 3 χρωμάτων που προσφέρεται και για κορίτσια και αγόρια, κοστίζει μόνο 199 ευρώ!

Η δίφυλλη ντουλάπα της σειράς Romantic, σε προσφορά με 140 ευρώ!

 

Και βεβαίως, μην παραλείψετε να θαυμάσετε τα καταπληκτικά κρεβάτια της σειράς RACER! Το Turbo SLC-1301, με πιο μεγαλεπίβολη εμφάνιση χάρη στο τολμηρό του σχέδιο. Πρέπει να το δεις και στην αγωνιστική πίστα! Η μαύρη γραμμή πάνω στον κόκκινο κορμό του Turbo κρεβατιού δημιουργεί έξτρα χώρο στο κρεβάτι. Επίσης ο τρισδιάστατος προφυλακτήρας, οι ρόδες και οι ζάντες μαζί με την πινακίδα, τα φώτα και τις σημαίες της φόρμουλας δίνουν την αίσθηση ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου και όχι ενός απλού παιδικού κρεβατιού!

Φυσικά δεν ξεχνάμε τις μικρές δεσποινίδες! Γι’αυτές σας προτείνουμε να δείτε το παιδικό κρεβάτι αυτοκίνητο BiPinky Carbed. Τώρα οι δρόμοι ανήκουν στα κορίτσια. Τα κορίτσια με αυτοπεποίθηση, που πάντα κοίταζαν με ενθουσιασμό τα μεγαλοπρεπή αυτοκίνητα των αγοριών, από δω και στο εξής θα αποκτήσουν το δικό τους αυτοκίνητο με διαφορετικό στύλ. Το παιδικό κρεβάτι αυτοκίνητο BiPinky έχει κλειδιά με σχέδιο του λογότυπου της Çilek και επίσης φέρει LED φωτάκια όπως τα κρεβάτια των αγοριών. Τα γκρίζα λάστιχα και οι ζάντες με κομψά σχέδια ολοκληρώνουν τη ροζ εμφάνιση της Σειράς. Αυτή η καταπληκτική ομορφιά της Σειράς διαθέτει σετ σεντονιών που ταιριάζει με τη ροζ αθλητική εμφάνιση του σχεδίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτια Lovely και Sweety. Όλα τα κορίτσια θα τρελαθούν με αυτό το παιδικό κρεβάτι αυτοκίνητο!

Καλές on-line αγορές!

Στο: www.Cilek.gr

Αλλά και στο Facebook: https://apps.facebook.com/cilekgr/

Ροή Ειδήσεων