Φέτος ας στείλουμε κάρτες από τη UNICEF

Φέτος ας στείλουμε κάρτες από τη UNICEF

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2009/11/unicef.jpg" alt="Κάρτες Unicef" title="Κάρτες Unicef" class="alignleft size-full wp-image-5509" />«Στείλτε μια κάρτα γεμάτη ζωή» είναι το κεντρικό σύνθημα της 60ης επετείου της κάρτας UNICEF και μάλλον δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Οι Κάρτες & Δώρα UNICEF 2009 είναι πραγματικά εντυπωσιακά με πρωτότυπα σχέδια και μοντέρνα χρώματα και κυρίως, αντανακλούν το αληθινό πνεύμα της προσφοράς των Χριστουγέννων.

«Στείλτε μια κάρτα γεμάτη ζωή» είναι το κεντρικό σύνθημα της 60ης επετείου της κάρτας UNICEF και μάλλον δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια.
Η χειμερινή συλλογή «Κάρτες & Δώρα UNICEF 2009» είναι πραγματικά εντυπωσιακές, με πρωτότυπα σχέδια και μοντέρνα χρώματα, και κυρίως, αντανακλούν το αληθινό πνεύμα της προσφοράς των Χριστουγέννων. Αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες δώρων περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά, συλλεκτικά και χειροποίητα είδη, αναπτυγμένα από τη UNICEF, για να υπηρετούν το πνεύμα προσφοράς της.
Κάρτες, παιχνίδια, διακοσμητικά, ατζέντες και ημερολόγια, μπλουζάκια, εσάρπες, φουλάρια, κεριά, στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και πολλά άλλα. Φέτος υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα με τη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια και σκόρδα που θα φέρουν καλοτυχία στο σπίτι των φίλων σας και το δικό σας. Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει το «Καράβι» του 2010 που φιλοτέχνησε ειδικά για τη UNICEF ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος.
Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.
Η UNICEF μέσα από τις προσφορές σας θα συνεχίσει να στηρίζει την υγεία και την εκπαίδευση των παιδιών, την προστασία τους από τη βία, την εκμετάλλευση και το AIDS. Θα συνεχίσει τα προγράμματά της για τη μείωση της παιδικής θνησιμότητας και τη στήριξη των παιδιών σε έκτακτες ανάγκες.

Πώς θα αποκτήσετε τις κάρτες και τα δώρα της UNICEF
Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345.
Οι επιχειρήσεις μπορούν να καλούν το 210-7255555 (9π.μ. – 4μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Επίσης όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να στείλουν την παραγγελία τους στο fax: 210-7252555 ή μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στην ιστοσελίδα της UNICEF, www.unicef.gr
Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματά UNICEF:
• Αθήνα – Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη
• Θεσσαλονίκη – Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου
• Ηράκλειο Κρήτης – Μιχελιδάκη 19
• Χανιά – Μπονιαλή 25
στα περίπτερα UNICEF:
• Αθήνα – Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου
• Καλλιθέα – Πλ. Δαβάκη (Θησέως & Δαβάκη)
• Μαρούσι – Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (από την οδό Βας.Ολγας)
• Γλυφάδα – Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά
• Πειραιάς – Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου
Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών:
Αγροτική, Geniki Bank, Citibank, Εμπορική, Κύπρου και Πειραιώς. Επίσης, στα ΕΛΤΑ.